Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Korte armen? Deze oma heeft dé oplossing als je ergens niet bij kunt

Als je korte armen hebt, is de kans groot dat je vaak ergens niet bij kunt. Bijvoorbeeld als je voor de slagboom bij een parkeergarage staat en op het knopje moet drukken voor het kaartje. Gelukkig komt deze oma met een geniale oplossing.

Het is voor kleine mensen of mensen met kleine armen vast heel herkenbaar: je rijdt de parkeergarage in en eindigt nét iets te ver van de automaat af om het kaartje te kunnen pakken.

Advertentie

Tang
Deze oma had daar ook last van en was het he-le-maal zat. Daarom komt ze met een geweldige oplossing: een serveertang. Met deze tang drukt ze op het knopje en pakt ze heel makkelijk het kaartje uit het apparaat. Zo hoeft ze niet opnieuw in te rijden of haar gordel los te doen om uit het raam te klimmen. Handig, toch?

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Grazia. Beeld: iStock

Zo ziet deze week (2 t/m 8 juni) eruit volgens jouw numeroscoop

Numeroscoop

Premium

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat? 

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie we

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien