Libelle Vrijheid: verhalen om nooit te vergeten >

Zoek binnen:

Zó haal je heel snel en makkelijk kreukels uit je kleding (zonder strijkijzer)

Iedereen heeft van die klusjes die je zoveel mogelijk probeert de vermijden. Strijken is daar een goed voorbeeld van. Gelukkig is daar nu een oplossing voor.

Een spray die alle kreukels binnen een paar tellen doet verwijderen. Klinkt te mooi om waar te zijn, niet waar?

Advertentie

Crèmespoeling
Toch werkt het echt. Het werkt zelfs nog makkelijker dan met het strijkijzer. Het enige wat je nodig hebt is 1 theelepel crèmespoeling, 1 eetlepel azijn en 2 kopjes water. Gooi alles in een spuitfles, plaats de spuitdop op de fles en schud alles goed door elkaar.

Vochtig
Zorg ervoor dat het mondstuk op je spuitfles is ingesteld op ‘nevel’. Spuit van een afstandje op de kreukels op je kleding. Let wel op dat je je kleding niet helemaal nat spuit, maar vochtig. Rek daarna de kleding voorzichtig uit en laat het daarna volledig opdrogen. Als je de kledingstukken niet te nat hebt gemaakt, is het allemaal zo droog.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: One Good Thing. Beeld: iStock

Memoires van een Maîtresse – Deel 39: “Misschien kun jij maar beter gaan”

memoires

Premium

Blijkbaar moet Sabine de trossen losgooien als het op geduld aankomt. De Kapitein doet uiterst vaag over hoe hun relatie nu verdergaat en haar telefoon is nog steeds in handen van Erik de IT-man.

Wanneer ik terugkom van de markt, staat mijn woonkamer bomvol mannen. Vandaag verhuist Thijs. Hij heeft een mooi appartement gevonden, 2 straten verderop. Het voelt ongemakkelijk, met mijn bloemen in mijn hand en al die grote beren die zich ook geen houding weten te geven. “Iemand koffie?” roep ik, maar uit de mokken die zij schalks in de lucht houden, weet ik dat mijn vraag m

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien