Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Kreukvrije lakens zonder te strijken? Probeer dít handige trucje

Geniet jij ook altijd van die kreukvrije lakens in hotelkamers, maar heb je geen zin om thuis met een strijkijzer aan de gang te gaan? Dan hebben wij goed nieuws voor je: er is namelijk een heel makkelijke manier om je lakens voortaan kreukvrij én strak op je bed te krijgen!

En het fijne is: je hebt er geeneens een strijkijzer voor nodig…

Advertentie

Hét trucje voor kreukvrije lakens

De meeste mensen stoppen hun lakens na het wassen in de droger, en juist daar gaat het mis. Je kunt ze namelijk het beste op je matras leggen als ze nog een beetje vochtig zijn, zodat je die irritante kreukels en vouwen voorkomt. Zorg ervoor dat je het geheel goed aanspant en laat het lekker aan de lucht drogen. Je zal zien dat je lakens de vorm van je matras aannemen.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: PureWow. Beeld: iStock

Anne-Wil: “Het voelt gek om die anderhalve meter aan te houden bij je eigen kind”

Anne-Wil

Anne-Wil heeft twee kinderen, vijf kleinkinderen, is getrouwd met Han en werkt in exclusieve boetiek. De vakantie gaat niet door, omdat Han voorrang geeft aan zijn werk.

Zondag

Eigenlijk zouden we nu op Schiermonnikoog moeten zitten, maar Han kan niet weg. Te veel werk. Bedrijven proberen de achterstand in te halen die ze hebben opgelopen door de coronacrisis. Ook die waar Han adviseur is. Hij zei dat het hem speet, maar naar mijn smaak niet genoeg. Aan zijn gezicht zag ik dat hij het eigenlijk helemaal niet zo erg vindt, want hij houdt van het werk en heeft het de

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien