Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Even binnenkijken: deze beroemde kubuswoning staat te koop

De kubuswoningen: het zijn een van de toeristische trekpleisters van Rotterdam. Je zou bijna vergeten dat er ook echt in gewoond wordt. Er staat er nu eentje te koop op Funda en die foto’s moet je zien!

Er hangt dan misschien een prijskaartje van € 400.000,- aan, maar dan bezit je wel een van de beroemdste gebouwen van Nederland.

Advertentie

Uniek object

De kubuswoningen zijn ontworpen door architect Piet Blom. Ze zijn herkenbaar dankzij hun gele kleur en natuurlijk de kubusvorm. Er zijn er maar 38 over de hele wereld, dus dat maakt het extra bijzonder om in een van de kubussen te wonen. De kubuswoningen in Rotterdam zijn vlak bij het centrum gevestigd, waar je de Koopgoot en de Markthal vindt.

Binnenkijken

Benieuwd naar de foto’s van de woning? Die vind je hier. Vanbinnen ziet het er werkelijk schitterend uit. Op de eerste verdieping bevindt zich de ruime woonkamer en een prachtige keuken. Op de tweede verdieping is de luxe badkamer en zijn 2 slaapkamers te vinden. Op verdieping 3 is de derde slaapkamer in de punt van de kubus. Vanaf daar heb je prachtig uitzicht over de hele stad. Op de begane grond is een gemeenschappelijk terras die de bewoners van 3 kubussen delen.

Huis gekocht? 3 ultieme inpaktips voor als je gaat verhuizen:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Funda. Beeld: iStock

Lees meer

Doe het lekker zelf: maak dit multifunctioneel kledingrek voor al je modemoois

kledingrek

Premium

Gek kun je worden van jassen die niet meer aan de kapstok passen, van rondslingerende kleding en van sjaaltjes de je nooit kunt vinden. Met wat planken maak je van een kledingrek zo een multifunctioneel rek. Superhandig, want behalve kleding kun je daar ook alle schoenen en accessoires kwijt. Ideaal voor in de hal of de slaapkamer!

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien