Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

5x leuke last-minute valentijnscadeautjes

Het is alweer bijna Valentijnsdag. Heb je nog geen valentijnscadeautjes en weet je ook niet wat je in hemelsnaam moet kopen? Geen paniek. Wij hebben 5 leuke ideeën op een rij gezet. 

Advertentie

Dagje weg

Niets is fijner dan een beetje quality time. Koop een mooie kaart en verras je lief met een dagje of je weekendje weg. Koop kaartjes voor een musical, volg samen een bakcursus of boek een stedentripje naar Wenen.

Goed boek

Is je partner een lezer? Doe dan een goed boek cadeau. Dit hoeft natuurlijk niet per se een leesboek te zijn. Je kunt ook kiezen voor een kookboek, fotoboek of een mooi notitieboekje. Wil je uitpakken? Dan is een e-reader ook een mooi cadeau.

Filmavondje

Valentijnsdag kun je ook prima thuis vieren. Plan een romantisch filmavondje in en maak samen een grote borrelplak met lekkere hapjes die je tijdens de film kunt opeten. Zorg ook voor genoeg drankjes: wijn, thee of warme chocolademelk met slagroom.

Fotoalbum

Maak een fotoboek van al jullie leuke momenten samen of kies een bijzondere vakantie uit. Fotoalbums kun je tegenwoordig makkelijk online maken, maar als je het leuk vindt om te knutselen kun je er natuurlijk ook voor kiezen om zelf een fotoboek in elkaar te zetten.

Interieur

Stiekem is het best fijn om valentijnscadeautjes te geven waar je zelf ook van kan profiteren. Als je weet wat de ander leuk vindt, is een interieurcadeautje altijd een goed idee. Je kunt het zo duur of goedkoop maken als je zelf wilt. Van leuke koffiemokken tot een luxe melkopschuimer.

Misschien vind je hier nog iets leuks tussen:

 

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Beeld: iStock

Zo ziet deze week (18 t/m 24 februari) eruit volgens je numeroscoop

Numeroscoop

Premium

Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat? Bekijk dan elke week hier je numerologische weekvoorspelling.

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werkt met cycli van steeds 9 jaar en kan

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien