Set van 4 winterharde fruitbomen voor € 39,95

Zoek binnen:

Dit Instagram-account verzamelt foto's van lege verpakkingen (om een hilarische reden)

Je verheugt je al de hele dag op die chocoladereep die thuis in de voorraadkast op je ligt te wachten. Om eenmaal thuis een aangevreten stuk te treffen waarvan je partner – heel attent – een halve chocoladeflinter voor je heeft achtergelaten.

Of: die lege pindakaaspot. Ja, er zit inderdaad nog een restje pindakaas in. Een restje waar je wat aan hebt als je een muis bent die muizenhapjes eet van muizencrackers, misschien. Ook een klassieker: de halve avocado die in de koelkast is getransformeerd tot bruine avocadomoes. En in dezelfde categorie noemen we de lege strip paracetamol, het halve vel wc-papier en de laatste 3 druiven.

Advertentie

Voedselachterblijvers waar je precies niks mee kunt. Al ben jij dan wel degene die de lege verpakking vervolgens in de kliko mag bonjouren. En precies aan die frustratie, is dus een heel Instagram-account gewijd.

Mannenbeetjes
Herkenbaar? Schrale troost: je bent niet alleen. Het Instagram-account ‘Mannenbeetjes’ wijden hun hele pagina aan deze treurige net-niks-restanten. Misschien dat de hint eindelijk aankomt als je die met je partner deelt. En zo niet: een geheime voorraadkast is toch zo gek nog niet.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

‘Ik zat me net te verheugen op een 1/18de belegde boterham’ @rachelvkommer #mannenbeetjes #helaaspindakaas #royaalontbijten #eetalseenkoning #neemruim

Een bericht gedeeld door Mannenbeetjes (@_mannenbeetjes_) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Yessss niets lekkerder dan een grote bak tortillachips met een lekkere guacamole! #avocano #mannenbeetjes #guacamole

Een bericht gedeeld door Mannenbeetjes (@_mannenbeetjes_) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

“Lekker beetje schoonmaken” Bedankt voor je inzending @elletheo #mannenbeetje #leefjegwoonlekkeruit #eendruppeltjedreft #datiseenandereslogan

Een bericht gedeeld door Mannenbeetjes (@_mannenbeetjes_) op

Heb je wel een goede hoeveelheid eten overgehouden wat zonde is om te gooien? Daar weet kliekjeskoningin Chanan wel raad mee.

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Instagram/Mannenbeetjes. Beeld: iStock, Instagram.

Ryanne van Dorst: “Ik praat al snel te veel, ik zeg alles wat in me opkomt”

Ryanne van Dorst - Libelle

Premium

Ryanne van Dorst (35) is muzikant en programmamaker. Ze maakt de podcast Apodcalypse over artiesten en hun muziek. Ryanne heeft een vriendin en woont in Rotterdam.

Waarom moeten we je podcast Apodcalypse luisteren?
"Dat hóeft niet, maar ik wilde voordat de wereld vergaat nog één keer door mijn platenkast lopen. In de podcast luister ik van elke plaat één nummer. Als je meeluistert, leer je misschien nieuwe muziek kennen. Het

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien