Mamma Mia! Ontvang tot € 20,- voordeel per kaart t/m 31 mei

Zoek binnen:

Nog even geduld: de lente is in aantocht

Het druilige, onstuimige weer van de afgelopen dagen beginnen we nu toch wel beu te raken. Toch moeten we nog even geduld hebben, maar gelukkig kunnen we volgend weekend het terras al op.

Het wordt komende week namelijk steeds warmer, met een piek in het weekend.

Advertentie

Lenteachtig
Vanaf dinsdag laten we het herfstweer achter ons en kunnen we rekenen op veel zon en hogere temperaturen. Een hogedrukgebied zorgt voor rustige weersomstandigheden. Op woensdag wordt het zelfs een graad of 13. “Met de zon erbij voelt het lenteachtig aan”, legt weerman Wilfred Janssen van Weerplaza. De temperatuur loopt steeds verder op. Aan het eind van de week kan het regionaal 15/16 graden worden.

Veel zon
“Vrijdag en zaterdag wordt het pas echt feest”, gaat Janssen verder. Dan gaat de zon uitbundig schijnen en lopen de temperaturen nog hogerop. “Zaterdag kan het op sommige plaatsen zelfs 20 graden worden.” De weerman vindt het nog wel een beetje spannend om te zeggen, want de voorspellingen zijn nu nog niet zeker. Eén ding weet hij wel zeker: “We kunnen in ieder geval afscheid nemen van het onstuimige weer van de afgelopen dagen.”

Nou, dat wordt volgend weekend het terras op!

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: WeeronlineWeerplazaAD. Beeld: iStock

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien