Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Dít zijn de leukste sinterklaascadeautjes voor in de schoen

De Sint is weer in het land en dat betekent dat de schoentjes bij de schoorsteen gevuld mogen worden. Daarom hebben we de leukste schoencadeautjes voor je op een rijtje gezet. 

NUjunior
NUjunior, het kleine zusje van nieuwswebsite NU.nl, komt met de ideale combinatie voor Sinterklaas: een cadeautje dat én leuk én hartstikke leerzaam is. NUjunior heeft namelijk een Funboek uitgebracht. Dit is een dik doeboek vol quizjes, testen en spellen.

Advertentie

Je kunt het boek online kopen of voor € 6,95 bij o.a. Ako, Bruna en Primera.

Lost Kitties Blind Box
Een klein cadeautje waar je kind(eren) veel plezier aan zullen beleven. Het katje zit verstopt in de klei met nog 2 accessoires. En met de klei kunnen kinderen weer leuke dingen voor het katje maken.

Jan, Jans en de Kinderen Kersttrui
Wist je dat de rode je-weet-wel-kater, bekend van Jan, Jans en de Kinderen óók dol is op Kerst? Deze ‘foute’ kersttruien houden je heerlijk warm deze feestmaand. De Libelle Kersttruien zijn exclusief te bestellen bij Libelle

Jan, Jans en de Kinderen Kersttrui
Jan, Jans en de Kinderen Kersttrui
€24,95 vanaf €10,00
Bekijk

Spelletjes
Zowel kinderen als volwassenen zijn dol op spelletjes. Met een spel als cadeau sla je dan ook nooit de plank mis. Kies voor een gezellig gezelschapsspel of een eentje waarbij je je brein moet kraken.

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Beeld: iStock

Thelma: “Ik trouwde opnieuw met mijn ex-man”

Trouwen

Premium

Thelma (60) en Gabrie Jansen (60) trouwden jong en kregen samen 3 kinderen. Het huwelijk strandde en bijna 20 jaar lang hadden ze nauwelijks contact. Tot vorig jaar, toen ze tijdens een verjaardag naast elkaar op de bank belandden en tussen hen - tot  ieders verrassing - de vonk opnieuw oversloeg. Afgelopen zomer gaven ze elkaar voor de tweede keer het jawoord. "We zijn nooit gestopt met van elkaar houden."

Thelma: “Op onze trouwkaart staat: ‘Loved you yesterday, love you still, always have and always will’. Zo voelen we dat allebei. We zijn nooit gestopt me

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien