Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Libelle Deelt Uit op woensdag 1 juli: van Bristol x Libelle-sandalen tot glampingovernachting bij Kasteel Doddendael

Zet het in je agenda: woensdag 1 juli is er een nieuwe Libelle Deelt Uit. Dan mogen we weer prachtige cadeaus weggeven tijdens de liveshow op Facebook en Instagram. Vul het formulier hieronder in en maak kans.

Zet ‘m in je agenda: Libelle Deelt Uit is op woensdag 1 juli 16.00 uur live te zien op Facebook en Instagram.

Advertentie

Let op: geef in het ‘Opmerkingen’-veld aan welke prijs je wilt winnen. Als je hier niks invult, maak je helaas geen kans.

Prijs 1: 30x Kiehl’s Ultra facial cream

Een babyzacht huidje, wie wil dat nou niet. De ultra facial cream is geschikt voor alle huidtypes. Met een ultra lichte textuur en een langdurige hydratatie, laat de Ultra Facial Cream van Kiehl’s de huid onmiddellijk meer gehydrateerd achter, zelfs op de droogste zones van de huid. We mogen 30 potjes weggeven.

Prijs 2: 5x Libelle x Bristol sandaaltjes naar keuze

Als we érgens een zomers gevoel van krijgen, dan zijn het wel blote voeten in sandaaltjes. Daarom ontwierpen we samen met Bristol hét sandaaltje dat bij iedere zonnige outfit past. De sandaaltjes zijn verkrijgbaar in 3 frisse en hippe kleuren: khaki, brick en leopard. Het gevlochten touw oogt lekker zomers en het comfortabele platform geeft je wat extra lengte. Ze zijn er in maat 37 tot en met 42. Zorg dat je in het opmerkingen-formulier duidelijk zet welke kleur je graag wilt en welke maat.
Niet gewonnen? De sandaaltjes zijn nu exclusief verkrijgbaar bij Bristol en speciaal voor Libelle-lezeressen slechts € 19,99 i.p.v. € 24,99 met actiecode 67380286, inclusief gratis verzending. Of bezoek een van de 108 Bristol-vestigingen.

Prijs 3: 1x draadloze stofzuiger van Inventum

Een schoon huis daar wordt iedereen blij van. Deze draadloze stofzuiger maakt van stofzuigen ook nog eens een feestje. Omdat je geen last meer hebt van een kabel die in de weg zit, waarmee je per ongeluk iets omgooit of dat-ie te kort is. Extra fijn: de stofzuiger komt inclusief kruimeldief. Dus je krijgt 2 voor de prijs van 1. Of in dit geval kan je ‘m dus winnen! Laat het weten in het winformulier.

Libelle Zomerboek

Prijs 4: 5x Lekker lezen met het grote Libelle Zomerboek en het Jan, Jans en de kinderen vakantieboek.

Jan, Jans en de kinderen hadden dit jaar een huisje geboekt in Spanje, maar hebben dit moeten annuleren. Ook de familie Tromp blijft thuis. Tja, we moeten er even aan wennen met z’n allen, maar met het motto van Jans: ‘Ga op zoek naar klein geluk’ komt het helemaal goed deze zomer. Behalve dit lekkere dikke stripboek, krijg je ook nog het superdikke Libelle Zomerboek. Bomvol puzzels, interviews, een roman, recepten en andere fijne verhalen.

Prijs 5: een overnachting op de pop-up camping bij Kasteel Doddendael

Midden in het Land van Maas en Waal, nabij de gezellige stad Nijmegen, ligt Slot Doddendael. Waar je deze zomer op het landgoed mag kamperen. In luxe Saharatenten kun je genieten van de prachtige omgeving, struinend door de uiterwaarden langs de Waalstrandjes, fietsen door het Land van Maas en Waal en het Rijk van Nijmegen of bezoek de stad Nijmegen. Heerlijk actief overdag en ’s avonds geniet je van een 3-gangen diner in het restaurant van het slot. De volgende morgen staat er weer een heerlijk ontbijt voor je klaar!

Wij mogen 1 overnachting inclusief diner en ontbijt voor 2 personen weggeven t.w.v.€194,50.

beautiful

Prijs 6: 5x Collect beautiful moments invulboek van Leukigheidjes t.w.v. € 19,95

Ben je gek op het documenten van mooie momenten? Dan gaat je hart sneller kloppen van deze prijs. Het is een invulboek waar je al je mooie (kleine en grote) momenten in vast kunt leggen. Het wordt een boek vol herinneringen. Het invulboek is opgedeeld in verschillende categorieën;
*  Gouden momenten: soms zijn het maar kleine momentjes maar die zoveel waard zijn!
* Eropuit: leuke uitjes die mooi en bijzonder waren
* Zomaar een mooie dag: als je goed kijkt zul je zien dat elke dag bijzondere momenten heeft.
*  Reisgeluk: een mooie citytrip, of een zomervakantie kan zoveel mooie herinneringen met zich meebrengen, schrijf ze op!

In totaal is er schrijfruimte voor ±200 mooie herinneringen. The best thing about memories is making them

Winnen

Vul onderstaand winformulier in om kans te maken op de prijzen. Je kunt het formulier invullen tot zondagavond 5 juli.
Let op: geef in het ‘Opmerkingen’-veld aan welke prijs je wilt winnen. Als je hier niks invult, maak je helaas geen kans.

Schrijver Hugo Borst: “Durfde je eindelijk een 1,5-meter-terras op?”

Hugo en Iris - Libelle

Hugo Borst (57) en Iris Koppe (35) zijn beiden schrijvers, maar daar houdt de gelijkenis wel op. Toch zijn ze vrienden en gaan ze geen onderwerp uit de weg. Over oud worden, sex, politiek, corona en meer: Hugo en Iris stellen brutale vragen én geven openhartig antwoord. 

I: Jij bent toch getrouwd?
H: Jazeker, 24 kilo geleden.
I: Hoelang al?
H: Het was 1988.
I: Neeeee. Toen was ik 3.

H: Eh, waar wil je naartoe? Goed nieuws? Ben je ten huwelijk gevraagd?
I: Niet zo snel. Ik heb koppijn vandaag, Hugo, kóppijn.
H: Wat heeft dat met trouwen te maken? Oh, wacht even

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien