Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Voor onze abonnees: Libelle kan voortaan vroeger op de mat liggen

Heb jij op donderdagmiddag je vaste momentje met Libelle op de bank? Daar gaan wij natuurlijk helemaal niets aan veranderen, maar we kunnen je misschien wel nóg eerder blij maken.

Het kan vanaf nu namelijk zo zijn dat je de nieuwe Libelle op woensdag óf donderdag ontvangt. Misschien een dagje eerder op de mat, maar verder verandert er natuurlijk helemaal niets.

Advertentie

Heb jij nog geen abonnement op Libelle? Trakteer jezelf op een abonnement met een stijlvolle tas t.w.v. €295:

Libelle abonnement + tas
Libelle abonnement + tas
€15,50 per maand
Bekijk hier

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Beeld: ANP.

Erik van der Hoff werd in 14 maanden tijd vader én opa: “Ik hoor mezelf nog stamelen: ‘Eh jongens, ik ben verliefd en… ze is jong’”

Rifka

Premium

Na jaren van hollen-rennen-vliegen kwam, met de geboorte van zijn vierde kind, het leven van presentator en zanger Erik van der Hoff (56) in een heel ander vaarwater. “Ineens bouw ik weer zandkastelen en blokkentorens.”

“Alles mag, niets moet. Dat was zo’n beetje de fase waarin ik zat: mijn drie kinderen waren volwassen, met hun eigen leven. Mijn dochter Sascha woont zelfs in Israël. Ik had een beetje last van het empty nest-gevoel, maar tegelijkertijd kon ik ineens weer gaan en staan waar ik wilde. Heerlijk voor een vlinder als ik. Maar nu o
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien