Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Iedere dag feest met de grote Libelle Adventskalender op Instagram

Volg je Libelle al op Instagram? Nee? Dan hebben wij nu een goede reden om ons direct te gaan volgen. Wij geven namelijk elke dag cadeautjes weg. Iedere dag een verrassing!

Achter elk cijfertje dat op ons Instagram-account verschijnt, vind je door naar links te swipen het cadeautje waar je kans op kunt maken. Het enige dat jij hoeft te doen, is ons te laten weten waarom jij dit wilt hebben, of diegene te taggen aan wie je het zou willen geven en waarom.

Advertentie

Winnen
Waarmee we je verrassen? We geven alvast een tipje van de sluier. Denk aan typische Libelle-cadeautjes, maar ook beautyproducten en zelfs noise cancelling-headphones van Huawei. Kortom: swipen, reageren en winnen! De winnaar(s) worden onder de winacties bekend gemaakt.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Beeld: iStock

Columnist Hans: “Het nadeel van gespreksnarcisten? Ze vréten energie”

Hans

Hans Verstraaten is journalist en schrijft elke week over de kleine én grote dingen in zijn leven. Deze week: gespreksnarcisten.

Gespreksnarcisme, ik had er nog nooit van gehoord. Een gespreksnarcist is iemand die gedurende een gesprek alleen maar over zichzelf wil spreken. Nu ik wist wat het was, moest ik meteen aan mijn buurvrouw Annemieke denken. Vorige week moest ik uitwijken voor een auto, waarbij ik van mijn fiets viel en mijn voet verstuikte. Dat liep een beetje moeilijk. “Wat heb jij nou?”, vroeg Annemieke, toen ik haar huis voorbij strompelde. “Van mijn fiet

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien