6-delige pannenset nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Libelle Legt Uit: wat is 'unboxing' en waarom is het zo razendpopulair op internet?

Unboxing is een ware hit op internet. Als je eenmaal een unboxing-video hebt gezien, ben je meteen verkocht. Ook Libelle doet aan deze rage mee, zoals je in de video van Libelle Pakt Uit hierboven ziet. Maar wat ís het nu eigenlijk?

Een unboxing-video is niets meer en niets minder dan een filmpje waarin iemand een pakketje krijgt en dat uitpakt. De uitpakker geeft bij elke stap heel eerlijk commentaar en deelt daarmee de allereerste indruk. Alles draait om spontaniteit. Als kijker ervaar je dan de volledige inhoud van het ontvangen pakket.

Advertentie

Goed beeld van het product
Het internet staat vol informatie en reviews over bepaalde producten, maar dan heb je er nog geen reëel beeld van. Bij een unboxing-video krijg je wel het juiste beeld. En dat maakt je productkeuze, zowel bij online als offline shopping, veel makkelijker. Ook het uitpakken van een verjaardagscadeau of je bezorgde pakketje kun je unboxing noemen.

Waarom zo populair?
Wat stelt zo’n pakketje uitpakken nu helemaal voor? Waarom is dat zo razendpopulair op internet? Heel eenvoudig: vaak zijn de video’s hi-la-risch om naar te kijken. Het zijn óf heel gekke producten (zie het onderkin-verdwijn-masker hierboven), of het zijn de droge, goudeerlijke commentaren die mensen geven. Bovendien is het allemaal heel herkenbaar. Als je zelf zo’n gek product zou ontvangen, heb je misschien wel dezelfde reactie.

Libelle Pakt Uit
Ook Libelle doet aan Unboxing. Bekijk de leukste video’s van Libelle Pakt Uit.

De laatste nieuwtjes, tips en trend in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland!

LEES OOK:

Beeld: iStock

De Dag Nadat Vervolg 5: Ik mijn honden moest laten inslapen

Premium

Karlijn (45): “Thuiskomen was die eerste periode het moeilijkst. Al die jaren werd ik thuis begroet door twee blije honden, nu was het doods, stil en leeg. Ook fysiek: al die mandjes, al die kussens waren weg; wat een ruimte.''

''Het verdriet was immens en ik kon en wilde er niet altijd over praten. In het begin heb ik echt mensen uit mijn omgeving gemeden, al lukte dat niet altijd. Dan kwam ik mensen tegen die ik kende van het honden uitlaten, die natuurlijk naar Sammy en Saartje vroegen. Ik moest vaak mijn uiterste best doen om niet in tranen uit te barsten.

[premium

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien