Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Libelle Legt Uit: wat is 'unboxing' en waarom is het zo razendpopulair op internet?

Unboxing is een ware hit op internet. Als je eenmaal een unboxing-video hebt gezien, ben je meteen verkocht. Ook Libelle doet aan deze rage mee, zoals je in de video van Libelle Pakt Uit hierboven ziet. Maar wat ís het nu eigenlijk?

Een unboxing-video is niets meer en niets minder dan een filmpje waarin iemand een pakketje krijgt en dat uitpakt. De uitpakker geeft bij elke stap heel eerlijk commentaar en deelt daarmee de allereerste indruk. Alles draait om spontaniteit. Als kijker ervaar je dan de volledige inhoud van het ontvangen pakket.

Advertentie

Goed beeld van het product
Het internet staat vol informatie en reviews over bepaalde producten, maar dan heb je er nog geen reëel beeld van. Bij een unboxing-video krijg je wel het juiste beeld. En dat maakt je productkeuze, zowel bij online als offline shopping, veel makkelijker. Ook het uitpakken van een verjaardagscadeau of je bezorgde pakketje kun je unboxing noemen.

Waarom zo populair?
Wat stelt zo’n pakketje uitpakken nu helemaal voor? Waarom is dat zo razendpopulair op internet? Heel eenvoudig: vaak zijn de video’s hi-la-risch om naar te kijken. Het zijn óf heel gekke producten (zie het onderkin-verdwijn-masker hierboven), of het zijn de droge, goudeerlijke commentaren die mensen geven. Bovendien is het allemaal heel herkenbaar. Als je zelf zo’n gek product zou ontvangen, heb je misschien wel dezelfde reactie.

Libelle Pakt Uit
Ook Libelle doet aan Unboxing. Bekijk de leukste video’s van Libelle Pakt Uit.

De laatste nieuwtjes, tips en trend in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland!

LEES OOK:

Beeld: iStock

Tessel Tindert: “Ik waardeerde zijn eerlijkheid, maar die deed ook pijn”

Tessel Tindert

Ik lig in mijn bed onder een dun lakentje en kan niet slapen. Mijn slaapkamer krijg ik bij deze superhittegolf niet meer koel, hoewel ik daar de gordijnen de hele dag dichthoud. Mijn ventilator is stuk. Morgen een nieuwe bestellen, noteer ik in mijn hoofd.

Na een half uur sta ik op en loop de woonkamer in. De maan schijnt door een van de dakramen naar binnen en bij het open raam waait een zoel windje langs mijn klamme rug. Ik schenk een restje witte wijn in en pak de brief van Wijnand er nog eens bij. D

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien