Libelle Beauty cadeaubox met 77% korting!

Zoek binnen:

Libelle's nieuwste special Tuin & Zo ligt nu in de winkels

In de (moest)tuin, op het balkon, het dakterras, de patio of de veranda: iedereen vindt het lekker, met de handen in de aarde! Tuin & Zo staat boordevol inspirerende tips, weetjes, groene shoppings en de allerlaatste tuintrends.

Maar liefst zestien keer per jaar geniet je van de allerleukste en mooiste Libelle Specials, waarin de favoriete onderwerpen van onze lezeressen worden belicht. De Specials zijn nu onderverdeeld in de vier populairste thema’s, namelijk: Libelle Gezond & Gelukkig, Libelle Tuin & Zo, Libelle Living en Libelle Lekker.

Advertentie

In de nieuwe editie van Tuin & Zo, die nu in de winkels ligt en online te bestellen is, lees je over drie bijzondere volkstuinen, we nemen een kijkje bij een grote volkstuin vol bloemen, we bezoeken een exotische inspiratietuin in Overijssel en tippen de leukste tuin-adresjes.

Ben je op zoek naar een nieuw plan voor je tuin? Op het inspirerende Takemeoutside.nl kun je gratis een eigen ontwerp maken.

 

Zo ziet deze week (14 juli t/m 20 juli) eruit volgens jouw numeroscoop

Numeroscoop

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat?

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.
Numerologie werkt

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien