Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Libelle's nieuwste special Tuin & Zo ligt nu in de winkels

In de (moest)tuin, op het balkon, het dakterras, de patio of de veranda: iedereen vindt het lekker, met de handen in de aarde! Tuin & Zo staat boordevol inspirerende tips, weetjes, groene shoppings en de allerlaatste tuintrends.

Maar liefst zestien keer per jaar geniet je van de allerleukste en mooiste Libelle Specials, waarin de favoriete onderwerpen van onze lezeressen worden belicht. De Specials zijn nu onderverdeeld in de vier populairste thema’s, namelijk: Libelle Gezond & Gelukkig, Libelle Tuin & Zo, Libelle Living en Libelle Lekker.

Advertentie

In de nieuwe editie van Tuin & Zo, die nu in de winkels ligt en online te bestellen is, lees je over drie bijzondere volkstuinen, we nemen een kijkje bij een grote volkstuin vol bloemen, we bezoeken een exotische inspiratietuin in Overijssel en tippen de leukste tuin-adresjes.

Ben je op zoek naar een nieuw plan voor je tuin? Op het inspirerende Takemeoutside.nl kun je gratis een eigen ontwerp maken.

 

Tessel Tindert: “Na een paar minuten kijk ik om en raak ik in paniek”

Robert

Robert en ik gaan naar een hotelletje in Noordwest-Frankrijk waar we eerder zijn geweest. In Picardië, aan de monding van de Somme, de rivier waarbij in de Eerste Wereldoorlog zo bloedig is gevochten.

Daar lagen de loopgraven van waaruit miljoenen Franse, Engelse en Duitse jongens de dood in werden gejaagd. ‘Schuldig landschap’, zeg ik tegen Robert als we er bijna zijn. Links en rechts strekken zich lappendekens van gele korenvelden en groene weiden met witte koeien uit tegen een decor van zachtglooiende heuvels. Robert kijkt me niet-begrijpend aan.

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien