Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Bedankt, allemaal: Libelle is de populairste website van 2018 in de categorie 'Lifestyle'

Wat zijn we trots en wat zijn we blij met júllie, al onze lezeressen die op ons hebben gestemd. We hebben ‘m, dé prijs van het jaar!

Libelle.nl heeft namelijk de publieksprijs voor Populairste Website van het Jaar in de categorie ‘Lifestyle’ gewonnen. We kunnen ons geluk niet op: de populairste site van 2018!

Advertentie

Dank, dank en nog meer dankjulliewel
We willen jullie daarom allemaal bedanken, niet alleen omdat jullie op ons hebben gestemd, maar vooral omdat jullie Libelle.nl tot een succes maken. Zonder onze trouwe lezeressen zouden we het allemaal niet kunnen. Een applausje voor jezelf, dus!

Hiep hiep hoera, wij gaan gauw een feestje vieren, met veel taartjes, confetti, champagne en onze trofee in onze armen!

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Tessel Tindert: “Zou hij mij ook geld afhandig hebben willen maken?”

Met een bonkend hoofd en een uitgedroogde mond word ik wakker van bouwvakkers die in de binnentuin met een gillende zaag aan het werk zijn. Ik trek mijn dekbed over mijn hoofd.

Ik wil slapen, ik wil er niet zijn, ik wil weg uit mijn lichaam dat beurs en pijnlijk aanvoelt alsof ik in elkaar ben geslagen. Terwijl ik luister naar het gejank van de zaag, denk ik aan de vorige avond. Doris, Julie en ik hebben toen David/Taco was vertrokken 2 flessen wijn soldaat gemaakt en ik heb zelfs een sigaret van Doris gerookt terwijl ik al 15 jaar ben gestopt. Ik kan mezelf wel voor mijn h

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien