Lekker lezen! Libelle Bookazines voor € 3,35 >

Zoek binnen:

Bedankt, allemaal: Libelle is de populairste website van 2018 in de categorie 'Lifestyle'

Wat zijn we trots en wat zijn we blij met júllie, al onze lezeressen die op ons hebben gestemd. We hebben ‘m, dé prijs van het jaar!

Libelle.nl heeft namelijk de publieksprijs voor Populairste Website van het Jaar in de categorie ‘Lifestyle’ gewonnen. We kunnen ons geluk niet op: de populairste site van 2018!

Advertentie

Dank, dank en nog meer dankjulliewel
We willen jullie daarom allemaal bedanken, niet alleen omdat jullie op ons hebben gestemd, maar vooral omdat jullie Libelle.nl tot een succes maken. Zonder onze trouwe lezeressen zouden we het allemaal niet kunnen. Een applausje voor jezelf, dus!

Hiep hiep hoera, wij gaan gauw een feestje vieren, met veel taartjes, confetti, champagne en onze trofee in onze armen!

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

De Dag Nadat Vervolg 15 – Mijn computer werd gehackt

Hacken

Premium

Yvon (45): “Ik heb het telefoonnummer dat ik had gebeld later nog gegoogeld. Meteen verschenen er allerlei berichten met: ‘gevaarlijk’ en las ik ervaringen van mensen die hetzelfde was overkomen en ervoor waarschuwden zéker niet het nummer te bellen dat ik wel had gebeld.

Hoe had ik toch zo dom kunnen zijn om klakkeloos dat nummer te bellen? Ik wist toch wat phishing was, daar werd je toch overal voor gewaarschuwd? Ik had wel eens mailtjes en sm

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien