Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

6 x waarom we bij Libelle jouw stem verdienen voor 'Website van het jaar'

Libelle.nl is genomineerd voor Website van het Jaar in de categorie ‘Lifestyle’. Daar zijn we natuurlijk supertrots op! De stem uitbrengen doe jij, en daarom vertellen we je graag waarom we die verdienen.

Wij wisten natuurlijk allang dat Libelle de leukste is, maar het wordt tijd om ook dit jaar officieel de stempel erop te drukken. Stemmen doe je alvast hier. Met Libelle is het iedere dag een feestje en wel hierom:

Advertentie

Libelle helpt je leven leuker en gemakkelijker te maken
Iedere dag verrassen en inspireren we je met een breed scala weetjes en tips. Zo onderzochten we hoe je je wasmachine het beste kunt schoonmaken, hoe de zomer van 2019 eruit kwam te zien, hoe je beter kunt slapen door je hoofdkussen anders te gebruiken en de 10 beste middeltjes tegen jeukende muggenbulten.

We sturen de gezelligste nieuwsbrieven van Nederland
Je kunt je inschrijven om elke dinsdag en donderdag de leukste nieuwtjes, tips, trends én video’s in je mailbox te ontvangen, woensdag en zaterdag de leukste video’s van Libelle TV te ontvangen, iedere woensdag en vrijdag de lekkerste recepten en het beste foodnieuws óf iedere dag om 18:00 uur de best gelezen berichten. Voor ieder wat wils en altijd op de hoogte.

We organiseren het feestje van het jaar
Bij de Libelle Zomerweek kun je shoppen, workshops volgen, lekker eten en drinken, dansen, zingen, you name it. Ieder jaar is het weer één groot succes en staan we altijd te popelen om jou en je vriendinnen in het echie te ontmoeten.

Libelle heeft de leukste medewerksters die uitdagingen voor je aangaan
Diëten, een maand lang geen alcohol, zelfs het verlengen van onze tanden (!), we proberen het allemaal voor je uit en leggen het voor je vast.

We houden je op de hoogte van de laatste BN’er-nieuwtjes
Als gretige nieuwsjagers ontgaat ons niets. Nieuwe liefdes, lieve foto’s van pasgeboren baby’s of een totale metamorfose: wij houden je op de hoogte van BN’er-land.

Omdat we ook actief zijn op verschillende sociale media
Niet alleen op onze website krijg jij je dagelijkse dosis Libelle, ook op Instagram, PinterestTwitter en Facebook zijn wij te vinden.

Bij Libelle hebben we de beste fans die een website zich kan voorstellen. Dankzij jouw bezoekjes blijven we maar groeien en zijn we ondertussen de grootste online vrouwentitel van Nederland. Nu nog Website van het jaar. Help je ons naar de overwinning door te stemmen? Vergeet vervolgens niet op de bevestigingsmail te klikken, anders telt je stem niet mee.

Beeld: iStock

Speel hier de woordzoeker van zaterdag 22 februari

woordzoeker

Premium

Wil jij je weekend goed beginnen met een ouderwetse puzzel? Dan heb jij geluk want op deze zaterdag 22 februari hebben wij weer een leuke woordzoeker voor je klaarstaan. Na aankoop heb je 7 dagen om ‘m op te lossen. Je vindt de puzzel terug in jouw bewaarlijst. Succes!

[premium-verder-lezen]

[puzzel]

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien