Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Hoera: dit is de winnares van de Libelle STER van 2019

Tijdens het Libelle Nieuwscafé op de Bring your mother to work dag op 18 november – waarbij alle redactieleden van Libelle hun moeder mee naar werk mochten nemen – is de Libelle STER 2019 uitgereikt.  

De afgelopen weken kon iedereen stemmen op de 10 Sterke vrouwen die zich het afgelopen jaar hebben ingezet voor Energie en Resultaat door mensen nét even dat zetje te geven in hun carrière. Er werd massaal gestemd en de winnares van de Libelle STER 2019 is geworden… Margaret Massop!

Advertentie

Webmastery
Margaret laat zien dat ook iemand die door een chronische ziekte of beperking de stempel ‘arbeidsongeschikt’ heeft gekregen, een aanwinst kan zijn voor de arbeidsmarkt. Met haar bedrijf Webmastery geeft ze mensen die aan huis gebonden zijn de kans om organisaties te helpen bij hun social media en website. Dat blijkt een gouden greep, want zo gaat talent niet verloren.

LEES OOK: Margaret Massop is de Libelle Ster 2019: “Ik loop over van trots als ik aan ‘mijn meiden’ denk”

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Interview: Merel Brons. Fotografie: Petronellanitta.

Anne-Wil: “Het voelt gek om die anderhalve meter aan te houden bij je eigen kind”

Anne-Wil

Anne-Wil heeft twee kinderen, vijf kleinkinderen, is getrouwd met Han en werkt in exclusieve boetiek. De vakantie gaat niet door, omdat Han voorrang geeft aan zijn werk.

Zondag

Eigenlijk zouden we nu op Schiermonnikoog moeten zitten, maar Han kan niet weg. Te veel werk. Bedrijven proberen de achterstand in te halen die ze hebben opgelopen door de coronacrisis. Ook die waar Han adviseur is. Hij zei dat het hem speet, maar naar mijn smaak niet genoeg. Aan zijn gezicht zag ik dat hij het eigenlijk helemaal niet zo erg vindt, want hij houdt van het werk en heeft het de

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien