Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

De grote Libelle Kruidnotentest 2017: dít zijn de lekkerste

Sinterklaas is bijna in het land en bij dit feest kunnen de kruidnoten natuurlijk niet ontbreken. De voltallige Libelle-redactie heeft de verschillende soorten kritisch getest. En dit vonden we de lekkerste.

Naast gewone kruidnoten hebben we ook chocoladekruidnoten getest. Maar daarnaast zie je ook steeds meer varianten met een bijzondere smaak. Zoals yoghurt, cappuccino en pumkinspice. Die moesten we natuurlijk ook proberen. We hebben de kruidnoten van Lidl, Albert Heijn, Aldi, Jumbo, Jamin, Plus, Hema en Bolletje (via Dirk van den Broek) getest. Niet alleen de smaak speelde een rol, er werd ook gekeken naar de prijs- en kwaliteitsverhouding. En dit zijn dan onze favorieten:

Advertentie

Kruidnoten

 

Chocoladepepernoten

 

Speciale kruidnoten

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Tekst: Samantha de Reus en Anouk Flims. Beeld: iStock.

Zo zorg je ervoor dat je relatie standhoudt en samen oud wordt

relatie

Premium

Het aantal alleenstaanden en echtscheidingen is nog nooit zo hoog geweest. Hoe komt het toch dat de zoektocht naar De Ware zo moeilijk is geworden? En: wat kunnen we zelf eraan doen om goed samen oud te worden?

We zijn, uitzonderingen daargelaten, allemaal op zoek naar de ware liefde. En als we die gevonden hebben, proberen we dat gevoel zo stevig mogelijk vast te houden. Althans, dat zou je denken. De realiteit is anders. Niet eerder telde Nederland zo veel alleenstaanden. Sinds de jaren vijftig van de vorige eeuw nam het
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien