Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Komt er licht door de gordijnen? Met deze simpele tip los je dat zo op

Het is in een hotel altijd even wennen voor je lekker slaapt. Het bed ligt anders dan thuis, je hoort ’s nachts andere geluiden of er komt net nog een streepje licht door de gordijnen. Voor dat laatste probleem is een briljante oplossing gevonden.

Ben je thuis zo blij met je verduisterende gordijnen, lig je in een hotelkamer al vroeg in de ochtend wakker door het licht dat tussen de gordijnen door komt. Dat is blijkbaar een frustratie die veel vakantiegangers hebben, want een briljante oplossing voor dit probleem gaat nu het internet over.

Advertentie

Broekhanger
De Amerikaanse Rick Klau deelde deze week op Twitter dé oplossing tegen dit gordijnprobleem. In het bericht gaf hij aan dat hij dit trucje ook weer van iemand anders op Twitter heeft geleerd, maar dat maakt het niet minder succesvol. Zijn oplossing: klem met een broekhanger de twee gordijnen aan elkaar vast zodat je ’s ochtends vroeg geen last hebt van het licht. Dat we dat niet eerder hebben bedacht.

 

BEKIJK OOK: Binnen 10 seconden hotelwaardig opgerolde handdoeken:

 

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Metro.co.uk. Beeld: iStock

Tessel Tindert: “Na een paar minuten kijk ik om en raak ik in paniek”

Robert

Robert en ik gaan naar een hotelletje in Noordwest-Frankrijk waar we eerder zijn geweest. In Picardië, aan de monding van de Somme, de rivier waarbij in de Eerste Wereldoorlog zo bloedig is gevochten.

Daar lagen de loopgraven van waaruit miljoenen Franse, Engelse en Duitse jongens de dood in werden gejaagd. ‘Schuldig landschap’, zeg ik tegen Robert als we er bijna zijn. Links en rechts strekken zich lappendekens van gele korenvelden en groene weiden met witte koeien uit tegen een decor van zachtglooiende heuvels. Robert kijkt me niet-begrijpend aan.

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien