Exclusieve artikelen en onbeperkt puzzelen voor € 2,99 per maand

Zoek binnen:

Bij déze budgetsupermarkt koop je nu prachtige planten voor een prikkie

Ja hoor, je kunt weer bij de Lidl terecht voor prachtige, grote kamerplanten. Dus zin om je huis op te fleuren met wat groen? Ren dan nu naar de winkel.

In de lente en zomer is het heerlijk om je huis wat meer kleur te geven en dat doe je heel makkelijk met een paar mooie kamerplanten.

Advertentie

Koopje
En daar hoef je echt geen klauwen met geld voor te betalen, want als je slim bent, wacht je op een mooie aanbieding. Zoals nu, want de Lidl verkoopt vanaf vandaag deze mooie kokospalm van 1,5 meter hoog voor slechts 6,49 euro. Ook de bananenplant van ongeveer 35 tot 50 centimeter is weer verkrijgbaar, voor maar 3,99 euro.

Fruitbomen
En of dat nog niet genoeg is, staan in de Lidl folder deze week ook nog een paar leuke mediterraanse boompjes. Zo kun je met deze boompjes zelf mandarijnen, citroenen, vijgen en olijven laten groeien. En dat voor maar 2,99 euro. Een prikkie! Wees er snel bij, want deze planten en boompjes zullen als een speer gaan.

De kokospalm:

De bananenplant:

De fruitbomen:

Te laat? Niet getreurd, bij Libelle kun je ook olijfbomen of fruitbomen bestellen. Dan worden ze zelfs thuis afgeleverd!

Winterharde Pilaar-Fruitbomen set van 4 of 8
Winterharde Pilaar-Fruitbomen set van 4 of 8
€69,95 €33,95
Bekijk

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Cosmopolitan, Beautify. Beeld: iStock

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien