Libelle Vrijheid: verhalen om nooit te vergeten >

Zoek binnen:

Liever geen hond in je bed? Déze co-sleeper biedt uitkomst

Hoewel het natuurlijk hartstikke knus is om samen met je hond in bed te slapen, is het niet heel hygiënisch. Gelukkig is er nu een manier om toch nog met je hond te kunnen slapen, maar je bed alsnog schoon te houden.

Er bestaat namelijk een speciale co-sleeper voor honden die je aan je bed kunt schuiven.

Advertentie

Knus naast elkaar slapen

Deze co-sleeper voor honden is bijna hetzelfde als een co-sleeper voor pasgeboren baby’s: het bedje is aan één kant open zodat je ‘m aan je eigen bed kunt schuiven. Zo lig je op precies dezelfde hoogte als je hond, maar lig je wel gewoon in een apart bed.

Lekker veel ruimte voor jezelf

Naast dat dit een stuk hygiënischer is, hoef je ook geen ruzie te maken om wie de meeste ruimte krijgt. Honden hebben er nu eenmaal een handje van om je hele bed in te pikken als je ze bij je laat slapen. Daarnaast zijn ze ook nog eens vaak erg beweeglijk, waardoor je uiteindelijk geen oog dichtdoet. Met een co-sleeper heb je hier allemaal geen last van.

Prijskaartje

Ook fijn: er zit een trapje vast aan de co-sleeper, zodat je hond gemakkelijk in en uit z’n bed kan klimmen. Echt goedkoop is de co-sleeper niet, want voor de ‘Pet’s Bedside Bunk co-sleeper’ kost je $200 wat omgerekend zo’n €182 is.

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Pnws, Facebook. Beeld: iStock

De Dag Nadat 16 – We afscheid namen van mijn tante tijdens de coronacrisis

De dag nadat 16

Premium

Elsbeth (53): “Kon het in deze rare coronatijd nog onwerkelijker? Die gedachte spookte de afgelopen week telkens door mijn hoofd. En ja, dat kon dus."

"Gisteren namen we afscheid van tante Aatje, de oudste zus van mijn moeder. Ze woonde sinds een zware operatie al een paar maanden in een verzorgingshuis en langzaam maar zeker drong tot haar door dat ze niet meer zou terugkeren naar haar eigen huis. Dat vond ze moeilijk, want tot de operatie had ze altijd zelfstandig gewoond. Sinds haar overplaatsing naar een ander verzorgingshuis ging het snel bergafwaarts met mijn 94-jar

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien