Nu met 40% korting: 2 olijfbomen in Elho pot

Zoek binnen:

Luchtzuiverende planten in huis halen? Híer kun je ze binnenkort voor een prikkie kopen

Heb jij de laatste tijd opvallend veel last van klachten zoals hoofdpijn, slaapproblemen en huidproblemen? Het zou zomaar aan de lucht in je huis kunnen liggen. Onze huizen zijn tegenwoordig zó goed geïsoleerd, dat we sneller te maken krijgen met droge lucht en te weinig zuurstof in onze kamers.

Nu kun je natuurlijk een dure luchtbevochtiger aanschaffen, maar wist je dat met bepaalde planten hetzelfde effect kunt bereiken?

Advertentie

Klein en groot
De Aldi speelt hier mooi op in door vanaf volgende week kleine én grote luchtzuiverende planten voor een prikkie aan te bieden. Met planten zoals de Dracaena, Ficus, Areca, Calathea, Scindapsus en Chameadorea kun zo’n 70 tot 80 procent van de schadelijke chemicaliën uit de lucht halen. De grote varianten van deze planten kosten slechts €4,99 per stuk, terwijl je de kleine varianten al voor €2,99 in huis kunt halen! De luchtzuiverende planten zijn online al te koop en liggen vanaf woensdag 16 oktober ook in de winkels.

 

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Aldi. Beeld: iStock, Aldi

Annemiek: “Ik zie haar nog zitten met haar bollende buikje, stralend van geluk”

dochter - Libelle

Premium

Annemiek haar dochter werd jong moeder en heeft een druk leven. Soms maakt Annemiek zich zorgen, redt haar dochter het allemaal wel? 

Annemiek (49): “Mijn dochter kreeg op haar 21ste haar eerste kind en 1,5 jaar later haar tweede. Dat was een bewuste keuze van haar en haar man. ‘We zijn nu jong en kunnen alles aan’, zei ze. ‘Als de kinderen de deur uit zijn, hebben wij nog een heel leven voor ons!’

Ik zie haar nog zitten met haar bollende buikje, stralend van geluk

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien