Anastasia nu met € 10,- voordeel naar de voorpremières!

Zoek binnen:

Luxe interieur? Pak je deuren aan!

Als je je huis een oppepper wilt geven, denk je misschien al snel aan een nieuwe keuken of nieuwe meubels. Maar weet je wat net zo veel impact heeft? Het deurbeslag! Bovendien is het vervangen van de deurkrukken supermakkelijk. Kleine moeite, groot gebaar. Je leest hier hoe je de juiste keuze maakt.

Libelle samen met Intersteel

8 op de 10 vrouwen besteedt graag tijd en geld aan hun interieur. Zij zien de inrichting van hun huis vaak als een weerspiegeling van wie ze zijn. Maar ruim de helft heeft nog nooit overwogen om het deurbeslag in huis te vervangen. En dat terwijl je de deurkrukken elke dag vastpakt en áltijd ziet. Hoe kies je de juiste deurkruk?

Met een andere blik
Al heb je een huis in jaren dertigstijl, dat hoeft nog niet te betekenen dat je je woning ook in diezelfde stijl moet inrichten. Misschien is je woning vanbinnen wel strak en modern. Bepalend voor de keuze voor het deurbeslag is wat voor deuren je hebt. Zijn ze modern of juist romantisch met vakjes en kleine raampjes? Het deurbeslag moet daarbij passen.

Een geheel
Het mooist is het als de stijl van je meubels en de uitstraling van je huis één geheel vormen. Kies je bijvoorbeeld deurbeslag voor je binnendeur, dan is het een goed idee gelijk het raambeslag mee te nemen. Voor buiten geldt: kies een brievenbus, deurbel en huiscijfer in dezelfde kleur, stijl en vorm. Er zijn fabrikanten die het je heel makkelijk maken om te kiezen. Zo heeft Intersteel design deurkrukken met bijbehorende raamsluitingen en accessoires in drie verschillende stijlen: Landelijk & Klassiek, Modern & Strak en Vintage & Retro.

Beken kleur
Deurbeslag is verkrijgbaar in verschillende materialen en kleuren. Bij een landelijke en klassieke stijl passen messing en bronstinten goed. Voor een nostalgisch gevoel in huis kun je gaan voor deurgrepen van nikkel en ebbenhout – die zie je vaak in woningen uit de jaren 20 en 30. Bij een modern interieur past een frisse en strakke lijn in RVS, koper of mat zwart.

Binti Home
Souraya van Binti Home blog ging ook aan de slag met een binnendeur make-over. Zij gaf haar deur een nieuwe kleur én plaatste nieuw deurbeslag. Souraya:“Bij het idee om de deurkrukken te vervangen had ik wel heel even mijn twijfels. Ik had dit nog nooit gedaan en dacht eerlijk gezegd dat dit best een klus zou zijn. Uiteindelijk is het mij echt ontzettend meegevallen. Je haalt heel gemakkelijk de ‘oude’ deurkrukken eraf en bevestigd de nieuwe deurkrukken op dezelfde plek”. Het resultaat? Bekijk de video.

Intersteel
Ben je geïnspireerd geraakt en wil je weten welk deurbeslag bij jouw huis past? Ga dan eens kijken bij Intersteel. Ze maken design deurbeslag van goede kwaliteit dat tegen een stootje kan. Ze hebben verschillende lijnen in verschillende stijlen beslag en accessoires. Goed nieuws: binnenkort geeft Libelle een complete binnendeur make-over weg t.w.v. € 500,-! Houd de website dus goed in de gaten.

Intersteel binnendeur make-over

 

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien