Set van 4 winterharde fruitbomen voor € 39,95

Zoek binnen:

Man van zwangere vrouw stuurt hilarische klacht naar dropfabrikant

Dat een zwangerschap ook voor mannen niet altijd over rozen gaat, blijkt wel uit de hilarische klacht die deze man naar een dropfabrikant stuurde.

Jasper van Dorp vindt het niet altijd makkelijk dat zijn vriendin Amber zwanger is. Zwangere vrouwen hebben soms rare voorkeuren, ook als het om drop gaat. Hij stuurde dit grappige bericht op Facebook naar een bekend dropmerk.

“Mijn vriendin Amber is op het moment hoogzwanger, wat een aantal dingen betekent. Ze heeft een dikke buik, moet vaak naar de wc en heeft spontaan trek in de meest gekke dingen. Als man sta je hier machteloos naast. Tijdens de bevalling kun je tenminste nog mee puffen. Daarvoor bestaat je rol vooral uit begripvol zijn en naar de winkel rennen zodra zo’n gekke ‘ik heb NU trek in blabla’ de kop op steekt”, begint Jasper.

Advertentie

Gekke dingen
“Zo ging ik van de week met grote haast naar de supermarkt om Engelse drop te halen. Daar had ze trek in, en dan vooral in die zwarte staafjes met wit erin. Had ik al gezegd dat zwangere vrouwen soms trek hebben in de meest gekke dingen?”

Engelse drop
“Om een lang verhaal kort te maken: ik had uiteraard weinig tijd om te wikken en wegen in de supermarkt. Welke drop zou ik nemen? Ik besloot te gaan voor Engelse drop van Klene. Altijd goed, dacht ik. Maar wat bleek tot onze grote schrik toen de zak eenmaal open ging: er zaten helemaal geen zwarte staafjes met wit in de zak! Terwijl het op de foto op de voorkant wemelt van die dingen. Ter verduidelijking heb ik pijltjes gezet bij de betreffende dropjes.”

Misleidend
“Ik voel me nu nog nuttelozer dan voorheen. Zijn jullie het met me eens dat de foto misleidend is? Nu moeten we wachten tot mijn vriendin spontaan trek krijgt in geel-zwart-witte drop, of roze desnoods”, vervolgt Jasper.  “Trouwens, over roze gesproken. Die gummy-dingen met roze spikkels staan ook op de voorkant, maar die zitten er óók niet in. Ik denk dat ik wel weet waar mijn vriendin binnenkort spontaan trek in krijgt, Klene.”

Niet altijd makkelijk
“Sorry, dit was een beetje een lang verhaal voor een kleine klacht. Maar zwangerschap is voor de man ook niet altijd makkelijk. P.S. Verder is jullie drop wel lekker”, aldus Jasper van Dorp.

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle Daily in je mailbox? Dit wil jij niet missen! Meld je aan voor de Daily Update! 

Bron: Facebook Jasper van Dorp, Beeld: iStock

Lees meer

Erik van der Hoff werd in 14 maanden tijd vader én opa: “Ik hoor mezelf nog stamelen: ‘Eh jongens, ik ben verliefd en… ze is jong’”

Rifka

Premium

Na jaren van hollen-rennen-vliegen kwam, met de geboorte van zijn vierde kind, het leven van presentator en zanger Erik van der Hoff (56) in een heel ander vaarwater. “Ineens bouw ik weer zandkastelen en blokkentorens.”

“Alles mag, niets moet. Dat was zo’n beetje de fase waarin ik zat: mijn drie kinderen waren volwassen, met hun eigen leven. Mijn dochter Sascha woont zelfs in Israël. Ik had een beetje last van het empty nest-gevoel, maar tegelijkertijd kon ik ineens weer gaan en staan waar ik wilde. Heerlijk voor een vlinder als ik. Maar nu o
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien