Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Dít zegt de manier waarop jij taart eet over jou

Ben je een taartliefhebber? Opgelet: de manier waarop je taart eet, zegt meer over je dan je denkt. 

Of je nu houdt van taart met dikke lagen glazuur, zelf gebakken taarten of cake: er is een verband met je karakter.

Advertentie

Taart als avondeten
Stiekem zijn er mensen die taart als avondeten eten. Dit betekent dat je een beetje ongeduldig bent. Je doet graag wat je zelf wilt en je pakt altijd alle kansen. Ook haal je alles uit het leven wat erin zit.


via GIPHY

Zelf bakken
Je houdt niet van doorsnee. Dit geldt voor zowel je vrienden als de taarten. En is iets niet voor handen, dan maak je het gewoon zelf, zoals een taart dus. Daar hebben je vrienden dan weer geluk mee.

via GIPHY

Taart met chocolade
Je bent een perfectionist. Alles moet gaan zoals jij wilt.

Met alles
Je houdt van alles en nog wat. Je blijkt ook moeilijk te kunnen kiezen. Je hebt al snel het idee dat je wat mist en wilt overal bij zijn. Het betekent trouwens ook dat je van avontuur houdt, probeer alles wat je leuk én lekker vindt. Ook alle smaken die je ook maar kunt vinden dus.

Naturelcake
Doe normaal, dan doe je al gek genoeg. Je houdt van simpel, bent niet van de poespas. Waarom zou je moeilijk doen als het ook makkelijk kan?

Taart met ijs
Je wilt het liefst iedereen om je heen gelukkig maken. Het leven draait bij jou om compromissen, zowel bij taart als bij je vrienden om je heen.

Vlaai of taart
Net als een vlaai ben jij anders dan anderen en daar ben je trots op.

Decoreren
Als de laatste stap van het bakproces jouw favoriete stap is, ben je supergeduldig. Dus, hou je van decoreren, dan ben jij helemaal zen.

Boodschap
Taarten met teksten zijn weer helemaal terug van weggeweest en daar word jij gelukkig van. Je kunt daar helemaal je creatieve ei in kwijt. Daarnaast ben je heel optimistisch en ga je voor het geluk, vooral voor het geluk van anderen.

Taart en koffie
Je bent iemand die houdt van duidelijkheid.

via GIPHY

Glazuur
Jouw levensmotto is less is more. Je houdt niet van gedoe. Het liefst eet je het glazuur er het eerst af. Lekker!

Glazuur 2.0
Er zijn ook mensen die de cake eerst opeten en pas daarna gaan voor het glazuur. Het betekent dat je oog voor kwaliteit hebt en dat als je iets wilt, dat je er echt voor gaat.

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland!

Bron: Cosmopolitan. Beeld: iStock

Speel hier de woordzoeker van zaterdag 22 februari

woordzoeker

Premium

Wil jij je weekend goed beginnen met een ouderwetse puzzel? Dan heb jij geluk want op deze zaterdag 22 februari hebben wij weer een leuke woordzoeker voor je klaarstaan. Na aankoop heb je 7 dagen om ‘m op te lossen. Je vindt de puzzel terug in jouw bewaarlijst. Succes!

[premium-verder-lezen]

[puzzel]

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien