Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Dít is de nieuwste mascaratrend (en het is nogal opvallend)

Leg je vertrouwde, zwarte mascara maar even aan de kant. Er is namelijk een nieuwe mascara-look waarbij je allesbehalve zwart nodig hebt.

In beautyland zijn ze een heel vrolijke weg ingeslagen, want daar wordt nu mascara in alle kleuren van de regenboog gebruikt. Van felroze en koningsblauw tot kikkergroen – op social media zie je de meest kleurrijke ooglooks voorbijkomen.

Advertentie

Hoe doe je dat zelf?
Op een Instagram-foto ziet gekleurde mascara er heel mooi uit, maar hoe draag je zoiets in het echt? We kunnen ons voorstellen dat je deze voorbeelden iets te heftig vindt voor thuis of op kantoor.

Rustig beginnen 
Om rustig met deze trend te beginnen, kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om alleen je onderste haartjes een kleur te geven. Blauw bijvoorbeeld. Als je dat ook iets te wild vindt, geef dan alleen de buitenste, onderste wimpers een gekleurd laagje. Zo blijft het subtiel, maar heb je toch een fris effect.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Cosmopolitan. Beeld: iStock

Weekend bezigheid: groene kunstwerkjes achter glas

groene kunstwerkjes

Hou je van groen en doe je mee met de kamerplantentrend, maar dan wél op jouw manier? En ben je een beetje handig? Maak dan deze prachtige groene lijsten om je interieur mee op te fleuren.

groene kunstwerkjes

Dit heb je nodig voor de groene kunstwerkjes

  • •Transparante lijsten van eiken met elastiek: A5 €26,95 / A4 €39,95 / A3 €54,95  (Moebe v
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien