Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Koningin Máxima straalt op Prinsjesdag in robijnrode jurk

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima vertrokken dinsdagmiddag met de Glazen Koets vanaf Paleis Noordeinde naar de Ridderzaal op het Binnenhof, waar de koning de troonrede traditiegetrouw voordraagt.

Máxima draagt een japon van wollen crêpe met daarbij een cape. De japon is ontworpen door Jan Taminiau. Op haar hoofd draagt ze een bijpassende robijnrode hoed, een velour pillbox. Ook draagt de koningin het Ordelint en de Ster van het Grootkruis der Orde van de Nederlandse Leeuw. Máxima kiest er regelmatig voor een ontwerp van Jan Taminiau te dragen. Ook in 2013 en 2015 droeg ze met Prinsjesdag een ontwerp van zijn hand.

Advertentie

Glazen Koets
Vanaf Prinsjesdag 2016 is de Glazen Koets in gebruik, ter vervanging van de Gouden Koets. De Gouden Koets wordt momenteel gerestaureerd. Naar schatting kan de Gouden Koets in 2020 of 2021 weer in gebruik worden genomen.

De prachtige jurk van Máxima:

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 

Beeld: ANP, Instagram Vorsten

Koen Wauters: “De geboorte van mijn dochter was absurd en fantastisch”

Koen Wauters - libelle

Premium

Koen Wauters (52) vormt met zijn broer Kris de Vlaamse band Clouseau. Onlangs verscheen hun album Tweesprong, waarmee ze door België en Nederland toeren. Koen heeft een dochter en een zoon: Zita (15) en Nono (13).

Waarom moeten we naar jullie Tweesprong komen?
“Omdat het lang geleden is dat je bent geweest, denk ik. En we zijn nog altijd die sympathieke Belgen dus dat kan alleen maar een leuke avond opleveren.”

Wat is daarbij de grootste uitdaging?
“De nummers die de mensen niet kennen, zó te brengen dat het publiek er plezier

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien