Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Waarom je bij McDonald's altijd om het bonnetje moet vragen

Niets lekkerder dan jezelf (en je kinderen) af en toe te verwennen met een Happy Meal, Big Mac-menu of portie friet met extra saus. Een oud-medewerker van McDonald’s onthult nu hoe je ervoor zorgt dat je altijd een verse maaltijd krijgt.

Kamran Adan werkte een jaar lang in een McDonald’s-vestiging in Londen en weet dus precies hoe het er achter de schermen aan toe gaat én hoe je de lekkerste maaltijd krijgt.

Advertentie

Goede indruk
Op het forum Quora onthult hij zijn tips: bestel tussen 12 en 14 uur ’s middags of tussen 17 en 19 uur ’s avonds. Dat zijn namelijk de tijdstippen waarop de meeste mysteryshoppers actief zijn: mensen die, al dan niet door het bedrijf zelf, worden ingezet om de klantvriendelijkheid en de kwaliteit van de dienst te beoordelen. Je begrijpt: medewerkers willen op deze mysteryshoppers een goede indruk maken en zijn dus extra vriendelijk, snel en alert.

Alert
Vraag daarnaast altijd om het bonnetje. Dat doet vrijwel niemand, aldus Kamran, behalve mysteryshoppers: “Op die manier kunnen ze hun bestelling naderhand declareren bij hun baas. Dus vraagt iemand om de bon, dan zijn de medewerkers direct alert. Ze zullen je de verste burgers en frietjes geven en je zo snel mogelijk helpen.”

BEKIJK OOK: Zelf frietjes gebakken? Dit is de makkelijkste manier om een frituurpan schoon te maken.

Elke dag (gratis!) de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Mirror. Beeld: iStock

Sylvia Witteman: “Ik besefte dat ik het handschrift van mijn zoon al een jaar of tien niet had gezien”

zoon

Sylvia Witteman (54) is getrouwd, heeft een dochter (22), twee zoons (18 en 16) en katten Lola en Siepie. Deze week schrijft ze over haar mobielloze zoon. 

Ik stond vredig een courgette te raspen, want iedereen is dol op courgettekoekjes (courgette grof raspen, mengen met een theelepel zout, goed het vocht eruit drukken, rasp mengen met een paar lepels bloem, peper, knoflook, een ei en wat verkruimelde feta, wat olie in de hete koekenpan, bergjes beslag erin, beetje platduwen, aan beide kanten op m

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien