Mooie gatenplant: Monstera Deliciosa voor slechts € 22,95

Zoek binnen:

Dit jaar vier tot zes keer méér wespen dan normaal

Wie bang is voor die geel-zwarte insecten die kunnen steken: we hebben niet al te best nieuws. Want dit jaar lijken er meer wespen te zijn dan ooit.

Volgens experts zijn er nu al 4 tot 6 keer meer wespen dan normaal. Dat komt met name door het uitzonderlijk langdurige mooie weer.

Advertentie

Hierdoor kunnen wespennesten nu al groeien. Ook is er door de droogte en de warmte veel voedsel beschikbaar voor de wesp. Volgens experts is er sprake van een heuse wespenplaag en moet het ergste nog komen. Zo gaan we zeker vanaf nu al wespen zien, maar in augustus zal er een echte explosie komen.

Het kan alleen nog maar meevallen als het in de zomer flink gaat regenen. Maar laten we wel wezen: het wordt morgen niet opeens ijskoud of regenachtig. Dus bereid je maar voor: want de koninginnen maken zich al klaar.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: AD. Beeld: iStock

Dít is de numerologische weekvoorspelling van week 4

Premium

Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat? Bekijk dan elke week hier je numerologische weekvoorspelling.

[premium-verder-lezen]Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werkt met cycli v

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien