Nu met 40% korting: 2 olijfbomen in Elho pot

Zoek binnen:

Eindelijk: een mega-ballenbak voor volwassenen bij Ikea

Dankzij Ikea kunnen we ons jeugdsentiment herbeleven. In het filiaal in Groningen komt namelijk een enorme ballenbak voor, jawel, volwassenen.

Het pand wordt momenteel onder de schop genomen en daarbij wordt er plaats gemaakt voor een reuze-ballenbak in het magazijn, inclusief glijbaan van 4 meter.

Advertentie

Tijdelijk
Helaas zal de ballenbak van korte duur zijn omdat het geplaatst wordt om de heropening van het filiaal te vieren. Alleen in de openingsweek van 4 september kunnen we ongegeneerd spelen in de bak met duizenden ballen.

De ballenbak is overigens niet het enige fijne cadeautje van het Zweedse bedrijf. Zo wordt er ook 1 minuut gratis winkelen weggegeven. Op naar het noorden!

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Dagblad van het Noorden. Beeld: iStock

Sylvia Witteman: “Hoe aardig je ouders ook zijn, op je 22e wil je wel bij ze weg”

dochter

Premium

Sylvia Witteman (54) is getrouwd, heeft een dochter (22), 2 zoons (18 en 15) en katten Lola en Siepie. Deze week wordt ze compleet verrast door haar 22-jarige dochter.

Mijn dochter is een kind van de boemeranggeneratie. Ze ging het huis uit om te studeren, woonde tijdens haar studie op de campus en kwam daarna terug naar het ouderlijk huis. Dat was gezellig, maar het gaf wel een ontzettende rommel. Ja, mijn zoons zijn ook slordig, maar die hebben tenminste elk maar 2 paar schoenen om rond te laten slingeren. Mijn dochter heeft er 40. Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien