Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Fans zijn lyrisch over het wassenbeeld van Meghan Markle in Madame Tussauds

Niet uitgenodigd voor de bruiloft van prins Harry en Meghan Markle, net als miljoenen anderen? Wees niet al te getreurd: binnenkort kun je met het koppel op de foto. 

Tenminste, met de wassen beelden van de twee royals. Madame Tussauds in Londen had Harry al, maar daar is Meghan nu bijgekomen!

Advertentie

Update voor Harry
De Britse vestiging heeft vandaag de eerste foto van hun Meghan gedeeld. Harry kreeg zijn eerste beeld drie jaar geleden al, maar nu zijn liefje naast hem komt te staan, kreeg hij ook even een update.

Net echt
Fans staan versteld van hoe goed het beeld gelukt is. Meghan lijkt er écht op, vinden ze. “Wauw, ik dacht dat dit een echte foto van hun was”, “Perfect gelukt!”. Naast dat het gezicht goed herkenbaar is, draagt de pop dezelfde groene jurk die Meghan droeg bij de aankondiging van haar verloving met prins Harry. Ook prijkt er een replica van haar diamanten verlovingsring aan haar ringvinger.

Gratis toegang voor Meghans en Harry’s
Vanaf 18 mei, de dag vóór de bruiloft van Meghan en Harry, is het wassen koppel te zien voor het publiek in Londen. Heet je Meghan of Harry? Dan krijg krijg je op de trouwdag zelf, 19 mei dus, gratis toegang tot de Britse Madame Tussauds.

1

Libelle Royale

Bron: Telegraph, Instagram. Beeld: ANP

Dol op Meghan Markles kledingstijl? Deze trenchcoats zijn helemaal in haar straatje:

Libelle’s royaltyvlogger Josine onthult welke royals niet vies zijn van wat plastische chirurgie hier en daar: 

Sylvia Witteman: “Ik moffel de grote glasscherf op de grond snel weg”

Sylvia Witteman | Libelle

Sylvia Witteman (54) is getrouwd, heeft een dochter (22), twee zoons (18 en 16) en katten Lola en Siepie. Deze week doet ze een poging om het huis van haar moeder schoon te maken. 

“Goed nieuws!”, zegt mijn moeder in het verpleeghuis. “Ik mag morgen naar huis!” Een week of vier heeft het wel geduurd voordat ze weer een beetje uit de voeten kon met haar nieuwe heup, maar nu is het toch (bijna) zover. “Stofzuigen en dweilen en zo kan ik voorlopig niet”, zegt ze. “Het zal wel een smeerboel zijn thui

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien