Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Dol op honden én spelletjes? Dan is dit memoryspel wat voor jou

Hondenliefhebbers en spelletjesfanaten opgelet: er is een fantastisch nieuw memoryspel uit waarbij je 25 hondenrassen en hun schattige puppy’s bij elkaar moet zoeken.

Met dit ludieke kaartspel van Laurence King Publishing leer je in no time meer over hondenrassen. Je zoekt namelijk 25 honden en puppy’s van hetzelfde ras bij elkaar. Al je favoriete viervoeters komen voorbij: mopshonden, labradors, teckels. Daarnaast zit er bij het spel een kleine hondengids met feitjes over de dieren. Leuk om met je kinderen te spelen, maar ook met een vriend(in), zus of je partner.

Advertentie

Het spel kost €15,50 en bestel je hier.

Wil je een pup aanschaffen? Zo weet je of de fokker betrouwbaar is:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Beeld: Laurence King Publishing

Elsemarie (49): “Op deze manier heb ik nog nooit aandacht van een man gehad”

Elsemarie (49): “De keren in mijn leven dat ik verliefd was, heb ik veel en hartstochtelijk gevreeën. Met mijn man, met wie ik nu vijftien jaar getrouwd ben, doe ik dat nog steeds.

Verliefdheid en sex heb ik nooit los van elkaar kunnen zien. Tot een paar jaar geleden een nieuwe collega op de zaak kwam. Niet een heel opvallende man, maar hij had een uitstraling die mij aantrok. We raakten met elkaar in gesprek en het klikte meteen. Al gauw zaten we tijdens de lunchpauze aan hetzelfde tafeltje in de kantine en gingen we daarna nog even een eindje lopen.

Net zoals i

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien