Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Met dít middeltje maak je je laminaatvloer blinkend schoon

Stofzuigen, dweilen, boenen, schrobben – schoonmaken blijft een hele klus. Hoe maak je een laminaatvloer schoon die dof is geworden, als je geen zin hebt om uren op je knieën was in te wrijven? Nou, zo dus.

Eigenlijk is geen vloer zó makkelijk schoon te houden als de laminaatvloer. Vaak kom je met alleen stofzuigen en de swiffer al een heel eind. Na een tijd kan de glans wel een beetje verloren gaan. Dan is even een dweil eroverheen de oplossing, mits je het juiste middel gebruikt.

Advertentie

Simpel én goedkoop
De schappen staan vol met schoonmaakmiddelen. Maar je moet zeker weten dat je het goede product hebt, want je wilt geen witte strepen of een vettige laag achterlaten. Van dít product weet je dat zeker: schoonmaakazijn! Je hebt het hoogstwaarschijnlijk al in huis en anders schaf je het voor nog geen euro in de supermarkt aan.

Hoe doe je het?
Voeg een scheutje schoonmaakazijn aan een emmer lauwwarm water toe. Zorg er bij het dweilen wel voor dat het niet een te natte boel wordt, want dan gaat het laminaat opbollen. Een licht vochtige dweil, mop of zwabber is al voldoende. Daarna kun je de vloer gewoon aan de lucht laten opdrogen. Makkelijk, goedkoop én snel!

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

BEKIJK OOK: Gaspitten schoonmaken was nog nooit zo makkelijk!

Bron: Flair, Crisisidee. Beeld: iStock.

Zo ziet deze week (7 juli t/m 13juli) eruit volgens jouw numeroscoop

Numeroscoop

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat?

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werk

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien