Mooie gatenplant: Monstera Deliciosa voor slechts € 22,95

Zoek binnen:

Mike (39) en Anne (34) zijn al vijf jaar op huwelijksreis

Wie een huwelijksreis aan het plannen is, is vooral bezig met de locatie (lees: warm, exotisch romantisch), het prijskaartje en uiteraard de datum. Maar het laatste is iets waar het getrouwde stel Mike en Anne zichzelf niet bepaald in beperkt hebben. Ze zijn namelijk al vijf jaar op huwelijksreis.

Het New Yorkse koppel besloot in 2012 het roer om te gooien. Ze verkochten hun huis, namen ontslag (ondanks een fikse promotie) en pakten hun biezen voor een reis van vijf jaar. En daar had het koppel een duidelijke reden voor: “We zijn nu nog jong en gezond en het leek ons een groot risico om tot ons 65ste te wachten”, schrijft Mike op het weblog dat ze bijhouden over hun reis.

Advertentie


Budget: 23 euro per dag
Maar uiteraard gaat een reis van vijf jaar je financieel niet in de koude kleren zitten. Ondanks dat ze een groot gedeelte van de reis van hun spaargeld betalen, raakt het potje natuurlijk op. Daarom heeft het koppel zichzelf een budget van 37 euro per dag gegeven.  Hiervoor eten, slapen en reizen ze. Maar inmiddels weet het stel ook van een budget van 23 euro per dag te kunnen reizen. Dit komt onder andere doordat het stel inmiddels wat geld verdient aan hun blog, waarop ze regelmatig reistips geven.

Inmiddels staan er 50 landen op de teller en is het koppel al vier jaar op reis.


LEES OOK:

BEKIJK OOK DEZE VIDEO:

[sm-video-embed]

[/sm-video-embed]

De leukste artikelen van Libelle Daily in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan op Libelle.nl/nieuwsbrief.

Bron: rtlnieuws.nl. Beeld: iStock

Speel hier de snackpuzzel van zondag 19 januari gratis

snackpuzzel

Premium

Ook deze zondag 19 januari hebben we weer een nieuwe gratis kruiswoordpuzzel voor je. Je vindt ‘m terug in jouw Bewaarlijst en hebt 7 dagen om de hersenkraker op te lossen. Veel plezier!

[minipuzzel]

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien