Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

Moeder-dochter uitjes

Er gaat niets boven echte quality time tussen moeder en dochter. Daarom verzamelden we de leukste uitstapjes voor moeders en dochters, natuurlijk mét korting. Schilderen, relaxen in de sauna of serieus naar het museum? Wat het ook wordt, mannen zijn even niet welkom…

Advertentie

Relaxdagje sauna met € 57,- korting

Hét moeder-dochteruitje bij uitstek: de sauna. Niet voor niets zo populair, want een dagje sauna voelt als een minivakantie, en naast relaxen en badderen is er genoeg tijd om bij te kletsen en uitgebreid te lunchen of borrelen. Helemaal in de kop van Groningen ligt Spa & Beauty Loppersum. Een fijne plek om helemaal ‘zen’ te worden. Het compacte complex is een oase van rust. Naast badderen en dompelen staat er een hamambehandeling op het programma (45 min.).
Inclusief
Gebruik van alle saunafaciliteiten, badjas, handdoeken en badslippers, rhassoul, hamambehandeling (45 min.), uitgebreide lunch met soep, een maaltijdsalade en een drankje naar keuze
Duur
Hele dag
Waar?
Spa & Beauty Loppersum
Prijs
€ 79,- p.p. (i.p.v. € 136,- p.p.)
Meer info en reserveren Reserveren kan via info@spa-beautyloppersum.nl of 0596-57 15 92 o.v.v. Libelle. Zie voor meer informatie www.spa-beautyloppersum.nl.

Macarons maken met € 15,- korting

Deze zachte, zoete Franse ‘koekjes’ in pastelkleuren zien er prachtig uit en smaken ook nog eens heerlijk, helemaal als u ze zelf hebt gemaakt natuurlijk. In de workshop van Trick ‘n Treats deelt de chef zijn bakgeheimen en legt stap voor stap uit hoe u zelf macarons maakt. Een middagje kletsen, bakken, lachen en proeven dus. Koffie, thee en kleine Franse zoetigheden staan klaar, niet alleen macarons, maar ook zalige brownies en cupcakes.
Inclusief
Workshop, ontvangst met prosecco, sweet high tea (tijdens de workshop)
Duur
2 uur
Waar?
Rotterdam en Utrecht
Prijs
€ 44,50 p.p. (i.p.v. € 59,50)
Meer info en reserveren Inschrijven kan met een groep maar ook individueel. In overleg is bij grote groepen v.a. 15 personen eventueel een andere locatie mogelijk. Ga voor meer informatie en reserveringen naar www.trickntreats.nl/libelle of stuur een e-mail naar workshops@trickntreats.nl

Tuinontwerpen met € 15,50 korting

Meer groen of juist minder, grote struiken of perken vol gekleurde bloemen – in deze workshop gaat u uw eigen droomtuin ontwerpen. U maakt een moodboard, leert een goede indeling te maken, en gaat naar huis met een ontwerp en advies om direct mee aan de slag te gaan. Een echte tuinarchitect helpt een handje bij het uitwerken van de ideeën. Stap voor stap verandert de tuin in een droomplek om ‘s zomers te ontbijten of te relaxen in het voorjaarszonnetje. Keuze uit de workshops Tuinontwerpen, Kleurschema & beplantingsplan en Hoe beheer ik mijn tuin.
Extra:
Do it yourself kruidentuintje t.w.v. € 14,95.Duur Halve dag
Waar?
Gelderland, Overijssel
Prijs
€ 49,50 p.p. (i.p.v. € 65,-)
Meer info en reserveren via de button ‘aanbieding Libelle’ op www.doityourselves.nl. Op aanvraag kunnen de workshops op verschillende locaties in Gelderland en Overijssel worden gevolgd.

Avondje theater (op stand) 2e kaartje halve prijs

Ga op chic tijdens een avondje theater in Carré in Amsterdam, om samen te genieten van HEMA de musical, een koninklijk getinte show over prinses Max met vrolijke liedjes en dansende rookworsten. Het tweede kaartje kost voor Libelle-lezeressen maar de helft van de prijs. Te ver reizen? Deze actie is ook geldig in Leeuwarden, Rijswijk, Groningen, Rotterdam, Eindhoven en Cuijk.
Inclusief
Een tweede entreekaartje voor de helft van de prijs
Duur
ongeveer 3 uur
Waar?
o.a. in Carré, Amsterdam
Prijs
Tweede kaart halve prijs. De prijs is per theater verschillend
Meer info en reserveren
Vermeld duidelijk dat het om de Libelle-actie gaat. Deze korting geldt niet voor reeds gereserveerde of geboekte kaarten en geldt niet in combinatie met andere aanbiedingen. De korting geldt bij de volgende theaters: Stadsschouwburg de Harmonie, Leeuwarden,  058-233 0 233, De Rijswijkse Schouwburg, Rijswijk 070-336 03 36 of rijswijkseschouwburg.nl.
Parktheater Eindhoven: info volgt, Martiniplaza, Groningen, 050-522 27 97 of martiniplaza.nl,
Nieuwe Luxor Theater, Rotterdam, 010 – 484 33 33 of www.luxortheater.nl/libelle, Schouwburg Cuijk, Cuijk, 0485-31,51,07, Koninklijk Theater Carré, Amsterdam, 0900-25 25 255 (€ 1,30 p/g) of www.carre.nl

Bekijk de andere uitjes in Libelle 14.

Ook leuk om met je moeder/dochter naar toe te gaan: Libelle Zomerweek!

Johanna ter Steege: “Ik ben er best trots op dat ik een doorzetter ben”

Johanna

Actrice Johanna ter Steege (59) staat momenteel in de theaters met de monoloog Ik heet Lucy Barton. Ze woont samen met haar vriend in Rotterdam en heeft een dochter, Hanna (22).

Waarom moeten wij naar Ik heet Lucy Barton?
“Omdat het over ons allemaal kan gaan. Veel mensen zullen zich erin herkennen. Het is een intiem portret over hoe je je ontwikkelt in het leven en loskomt van familie.”

Wat is voor jou de grootste uitdaging in je rol van Lucy?
“Dat het waarachtig is wat ik doe. Het is een monoloog waarbij je la

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien