Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Waarom je deze week op je motorkap moet kloppen voordat je je auto start

De kou neemt Nederland deze week langzaam over. Onze oplossing? Ons nestelen in een warm plekje. Op de bank met een dekentje of door al vroeg onder de wol te kruipen. Maar wij zijn niet de enigen die de kou op deze manier willen ontsnappen.

Katten zoeken met dit weer namelijk ook het liefst warme plekjes op.

Advertentie

Onder de motorkap
En laat zo’n warm plekje waar de kat naar verlangt nu net onder de motorkap van jouw auto zijn. Wanneer deze net heeft aangestaan en nog lauwwarm is, kruipen katten hier graag tegenaan wanneer ze hun slaapje willen doen. Maar niet alleen onder de motorkap, ook bovenop de band of onder de auto vinden de huisdieren fijne plekjes om zichzelf warm te houden.

Oplossing
Als je zelf een kat in huis hebt, ben je vast bekend met de schrikreactie van een kat. Door simpelweg even op de motorkap te kloppen, maak je de viervoeter wakker wanneer deze aan het bijkomen is van de kou en zal de kat zich wel uit de voeten maken.

Wist je trouwen dat je gevaarlijke situaties kunt voorkomen door je autoportier voortaan op déze manier te openen?

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Dierenbescherming.nl. Beeld: iStock

Thelma: “Ik trouwde opnieuw met mijn ex-man”

Trouwen

Premium

Thelma (60) en Gabrie Jansen (60) trouwden jong en kregen samen 3 kinderen. Het huwelijk strandde en bijna 20 jaar lang hadden ze nauwelijks contact. Tot vorig jaar, toen ze tijdens een verjaardag naast elkaar op de bank belandden en tussen hen - tot  ieders verrassing - de vonk opnieuw oversloeg. Afgelopen zomer gaven ze elkaar voor de tweede keer het jawoord. "We zijn nooit gestopt met van elkaar houden."

Thelma: “Op onze trouwkaart staat: ‘Loved you yesterday, love you still, always have and always will’. Zo voelen we dat allebei. We zijn nooit gestopt me

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien