Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Waarom je deze week op je motorkap moet kloppen voordat je je auto start

De kou neemt Nederland deze week langzaam over. Onze oplossing? Ons nestelen in een warm plekje. Op de bank met een dekentje of door al vroeg onder de wol te kruipen. Maar wij zijn niet de enigen die de kou op deze manier willen ontsnappen.

Katten zoeken met dit weer namelijk ook het liefst warme plekjes op.

Advertentie

Onder de motorkap
En laat zo’n warm plekje waar de kat naar verlangt nu net onder de motorkap van jouw auto zijn. Wanneer deze net heeft aangestaan en nog lauwwarm is, kruipen katten hier graag tegenaan wanneer ze hun slaapje willen doen. Maar niet alleen onder de motorkap, ook bovenop de band of onder de auto vinden de huisdieren fijne plekjes om zichzelf warm te houden.

Oplossing
Als je zelf een kat in huis hebt, ben je vast bekend met de schrikreactie van een kat. Door simpelweg even op de motorkap te kloppen, maak je de viervoeter wakker wanneer deze aan het bijkomen is van de kou en zal de kat zich wel uit de voeten maken.

Wist je trouwen dat je gevaarlijke situaties kunt voorkomen door je autoportier voortaan op déze manier te openen?

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Dierenbescherming.nl. Beeld: iStock

Maartje en de meisjes – deel 38: “Schat? Als ik nou echt bi ben, wil je dan ook nog met me trouwen?”

voel je je

Een vraag van Liesbeth zet Maartje flink aan het denken. De vrouwenliefde uit haar leven schrappen voelt niet goed. Maar wat wil ze dan wel?

Jochem en ik maken een avondwandeling terwijl de kinderen in bad zitten. “We leggen onszelf wel op bed hoor mam,” riep Nine stoer. Ik vind het heerlijk nu de kinderen groter en zelfstandiger worden.

“Hoe voel je je?” vraag ik aan Jochem.

“Eh, goed. Hoezo?” Hij kijkt

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien