Nu 50% korting op 6-delige pannenset in verschillende kleuren!

Zoek binnen:

Hier scoor je kaartjes voor de Broadway-musical 'Anastasia' mét voordeel

Musicalliefhebbers opgelet: vanaf september is er weer een nieuwe voorstelling in de theaters te bewonderen. Ditmaal gaat het om de nieuwe Broadway-musical Anastasia, die je écht niet wilt missen. En het leukste is dat je via Libelle met een flink voordeel in het theater zit.

De musical is gebaseerd op de gelijknamige geliefde animatiefilm. Kenners kunnen uit volle borst meezingen, want de bekende nummers zoals Journey to the past en Once upon a December kun je in een Nederlandse versie zeker verwachten.

Advertentie

Verhaallijn musical Anastasia 
Het verhaal gaat over een jonge vrouw die sterk lijkt op de vermoorde dochter van de Russische tsaar. Maar is ze het werkelijk? Met een muziekdoosje als enige bagage gaat ze op zoek naar haar verleden. Langzaam ontrafelt ze haar geschiedenis, kruist er een onverwachte liefde haar pad en ontdekt ze wie ze werkelijk is.

Perfect avondje uit
De muzikale vertoning van de kinderfilm is dit najaar te zien in het AFAS Circustheater in Scheveningen. Het is een perfect uitje om je zorgen even te vergeten en je onder te dompelen in een wereld vol magie. Leuk als tripje met vriendinnen, maar ook heerlijk als avondje uit met je partner of kind.

Voordeel op toegangskaarten
Klinkt dit je als (Disney)muziek in de oren? Dan hebben we goed nieuws. Want via de Theaterclub van Libelle ontvang je een fijn voordeel op toegangskaarten voor de musical! Wanneer je tickets koopt in de Libelle Shop, krijg je maar liefst €10,- voordeel per kaart op de voorpremières van 5 t/m 21 september en €5,- voordeel op reguliere voorstellingen van 23 september t/m 22 december. Waar wacht je nog op?

Anastasia de musical
Anastasia de musical
€ 52,05 €42,05
Bestellen

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 


voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien