Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Strooien maar: na Sinterklaas weer meer kans op sneeuw

De winter laat zich goed gelden dit jaar: het ziet ernaar uit dat we binnenkort toch nog (even) sneeuwpoppen kunnen maken.

Dit laat meteorologe Helga van Leur weten op Twitter.

Advertentie

Autoruit bevroren en geen tijd of zin om te krabben? In bovenstaande lifehack zie je de ruit supersnel rijklaar maakt. 

Code geel
Afgelopen weekend heeft het gevroren en vanochtend viel er sneeuw in het zuiden van Nederland, waarvoor code geel is afgegeven wegens gladheid. In de rest van het land is het een stuk warmer, maar in de grafiek van Helga is te zien dat na 5 december het kwik steeds verder richting het vriespunt daalt. Er komen vanaf 15 december dagen aan dat het overdag niet warmer wordt zo’n 3 graden.

Witte kerst
Sneeuw met Sinterklaas? Nee, dat zit er niet in. De weersverwachting is dat pakjesavond grotendeels droog blijft en we pas weer in het komende weekend koudere temperaturen en sneeuw kunnen verwachten. En een witte kerst dan? Dát durven de meteorologen nog niet met zekerheid te zeggen.

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

BEKIJK OOK:

Bron: Twitter, Weerplaza. Beeld: iStock

Doe het lekker zelf: maak dit multifunctioneel kledingrek voor al je modemoois

kledingrek

Premium

Gek kun je worden van jassen die niet meer aan de kapstok passen, van rondslingerende kleding en van sjaaltjes de je nooit kunt vinden. Met wat planken maak je van een kledingrek zo een multifunctioneel rek. Superhandig, want behalve kleding kun je daar ook alle schoenen en accessoires kwijt. Ideaal voor in de hal of de slaapkamer!

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien