Exclusieve artikelen en onbeperkt puzzelen voor € 2,99 per maand

Zoek binnen:

In deze Nederlandse ijssalon eet je het lekkerste ijs van heel Europa

Italië is natuurlijk een heerlijk vakantieland, maar het voor het lekkere ijs hoef je het niet te doen. Dat haal je namelijk gewoon in Denekamp.

Erik Kuiper van IJssalon Kuiper uit Denekamp won de Bologna de Gelato World Tour 2017. De trotse ijsmaker vertelt dat de Italianen lyrisch waren over zijn ijs. “We kregen tienen van de jury. De grootste ijsmakers van Italië riepen na het proeven van ons ijs ‘bellissimo, bellissimo!!”, vertelt hij aan RTL Nieuws.

Advertentie

Honingyoghurt-frambozenijs
Toen de jury zijn honingyoghurt-frambozenijs met walnoten, verse honing en frambozen proefde, waren ze om. “Het mooie is dat we alles zo puur en biologisch maken als maar kan. De walnoten komen uit onze eigen tuin, de frambozen zijn van de buurman, de honing van een imker uit de buurt en de melk komt van onze eigen Jersey-koeien.”

Dikke rij
Sinds bekend is dat je de lekkerste ijsjes van Europa gewoon in Denekamp koopt, staan de mensen rijendik voor de ijssalon. “Sinds we terug zijn in Nederland staat er een dikke rij voor de deur. Er zijn gisteravond extra mensen komen helpen en we hebben tot middernacht ijs staan maken.Vandaag wordt het waarschijnlijk weer druk, hartstikke leuk.”

Smeltend ijsje? Deze oplossing ziet er nog leuk uit ook:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: RTL Nieuws. Beeld: iStock

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien