Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Déze Nederlandse populaire datingshow uit de jaren '80 komt terug op televisie

Vroeger was daten op televisie nog iets héél ongewoons: tegenwoordig is het ene na het andere datingprogramma te zien.

Maar voor iedereen die wat heimwee heeft naar vroeger: goed nieuws. Want de populaire show ‘Op Goed Geluk’ komt terug op televisie, zo maakt RTL vandaag bekend.

Advertentie

Wie mag het doen
De show was van 1987 tot 1992 te zien bij de TROS. Onder leiding van Carry Tefsen en de bekende waaier was het een groot succes. Vanaf 13 januari kunnen we weer genieten van de hitshow. Wie het nu gaat presenteren, is nog even geheim: dat wordt pas later bekendgemaakt. Het is volgens mediabronnen onwaarschijnlijk dat Carry die taak weer op zich gaat nemen.

Samen op vakantie
Ken je het principe nog? Om je geheugen wat op te frissen: in de show mag een (onbekende) single een potentiële nieuwe liefde uitkiezen. Dit gebeurt enkel op basis van hun stem en van antwoorden die ze geven op bepaalde vragen. Nadat ze bij elkaar werden gebracht ging het koppel gelijk samen op vakantie. Of ze nou wilden of niet: die reis kwam er altijd. En dat ging uiteraard niet altijd éven soepel…

Iedere dag (gratis!) de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Media Courant. Beeld: iStock

Maartje en de meisjes – deel 38: “Schat? Als ik nou echt bi ben, wil je dan ook nog met me trouwen?”

voel je je

Een vraag van Liesbeth zet Maartje flink aan het denken. De vrouwenliefde uit haar leven schrappen voelt niet goed. Maar wat wil ze dan wel?

Jochem en ik maken een avondwandeling terwijl de kinderen in bad zitten. “We leggen onszelf wel op bed hoor mam,” riep Nine stoer. Ik vind het heerlijk nu de kinderen groter en zelfstandiger worden.

“Hoe voel je je?” vraag ik aan Jochem.

“Eh, goed. Hoezo?” Hij kijkt

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien