Anastasia de musical: nu tot € 25,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

Nederlandse vakantiegangers vinden slang onder de motorkap

Na een heerlijke vakantie rijd je ontspannen met je gezin terug naar huis. En dan komt onderweg ineens een slang uit de motorkap tevoorschijn. Het overkwam een Nederlands gezin zaterdag.

Kiekeboe
Op de terugweg vanuit het plaatsje Doorwerth kreeg de familie ineens de schrik van hun leven. De slang kroop tijdens de rit ineens uit de motorkap en drukte zichzelf tegen de voorruit. Vervolgens kroop het beest weer gauw ‘veilig’ terug. Het gezin besloot meteen naar de dichtstbijzijnde garage te rijden.

Advertentie

En door
Daar moeten de medewerkers vast ook wel even vreemd opgekeken hebben. Gelukkig wist het personeel de slang te bevrijden en veilig te stellen, waarna het gezin door naar huis kon rijden. De lokale dierenopvang is het reptiel op komen halen.

Terug in de natuur
Uiteindelijk bleek het om een ringslang te gaan; een soort dat ‘gewoon’ in Nederland voorkomt. In samenwerking met de boswachter heeft de dierenopvang het beest in Winterswijk weer bevrijd.


De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Facebook & Metronieuws Beeld: iStock

Speel hier de snackpuzzel van zondag 26 januari gratis

snackpuzzel

Premium

De gratis puzzel van 26 januari is ons er eentje! Lukt het jou om 'm op te lossen? Je vindt ‘m terug in jouw Bewaarlijst en hebt 7 dagen om de puzzel op te lossen. Succes!

[minipuzzel]

 

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien