Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Híer koop je deze week hippe neonverlichting voor een prikkie

Je ziet het steeds vaker: hippe neonverlichting in allerlei kleuren en vormen om je huis mee op te leuken. Het enige nadeel? De woonaccessoires zijn vaak erg prijzig. Maar niet bij Aldi, want daar koop je de gewilde lampen deze week voor een prikkie.

Vanaf donderdag 22 augustus kun je de 2d-neonverlichting kopen, voor de fijne prijs van slechts €19,99.

Advertentie

Neonverlichting Aldi
Met neonverlichting kun je jouw huis in een handomdraai uniek en sfeervol maken. Het geeft je huis- of slaapkamer een vrolijke uitstraling en het is nog hartstikke hip ook. De neonverlichting van Aldi is te koop in allerlei verschillende vormen, dus er zit vast wel een lamp tussen die bij jou past.

Verschillende vormen
De budgetsupermarkt heeft een blauwe wolk, een oranje pijl, het woord ‘home’ en het woord ‘relax’ in de schappen liggen vanaf donderdag. De verlichting is voorzien van een gemakkelijke aan-uitschakelaar met timerfunctie en een dimmer met 4 lichtniveaus. De afmeting zijn circa 55 x 32-26 cm.

Rennen naar de winkel
Wil je een lamp bemachtigen? Dan kun je het beste donderdag direct een bezoekje te brengen aan een Aldi bij jou in de buurt. Want meestal zijn zulke leuke en betaalbare items in de Duitse supermarkt erg snel uitverkocht.

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland!

Bron: Roomed. Beeld: Aldi

Janine (58) nam een ooglidcorrectie: “De maat was vol toen ik in de bios al na 5 minuten mijn ogen wilde sluiten”

ooglidcorrectie

Per jaar worden in Nederland ruim 30.000 ooglidcorrecties uitgevoerd, waarmee het hier een van de populairste cosmetische ingrepen is. Na afloop zijn de meeste mensen razend enthousiast. Daarom: alles over een ooglidcorrectie.

Vraag je aan Sarah (39) of ze ijdel is, dan zal het antwoord zijn dat ze dat beslist niet is. “Sterker nog, ik gebruik amper make-up en doe hoogstens twee keer per jaar lippenstift op. Ik ben dan ook niet het type dat snel aan zichzelf zou laten sleutelen.” Toch heeft ze vorig jaar besloten om haar bovenste oogleden te laten liften. Niet omdat ze

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien