Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Nepmail PostNL laat je gevaarlijke app downloaden - zó herken je de mail

Internetcriminelen lijken steeds slimmere trucjes uit te halen om je zover te krijgen dat je jouw gegevens met ze deelt. Banken waren al eerder slachtoffer, maar nu is ook PostNL aan de beurt.

Er is namelijk een nepmail in omloop van PostNL die heel erg lijkt op de normale mailtjes die je altijd van het bedrijf ontvangt. Het grote verschil: in de mailtje vragen ze je om een Track & Trace-app te downloaden, maar die bestaat helemaal niet. De Fraude Helpdesk waarschuwt dan ook om deze app niet te downloaden.

Advertentie

Software downloaden
Ook PostNL reageert: “Het is niet nodig om software te downloaden om uw pakket te volgen. Dat kan eenvoudig door de code die u per mail heeft gekregen, in te vullen op de website van PostNL.” Het bedrijft zegt verder ook dat ze nooit mails versturen met daarin de mogelijkheid om een app of een bestand te downloaden.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: HartvanNederland.nl. Beeld: ANP.

Zo zorg je ervoor dat je relatie standhoudt en samen oud wordt

relatie

Premium

Het aantal alleenstaanden en echtscheidingen is nog nooit zo hoog geweest. Hoe komt het toch dat de zoektocht naar De Ware zo moeilijk is geworden? En: wat kunnen we zelf eraan doen om goed samen oud te worden?

We zijn, uitzonderingen daargelaten, allemaal op zoek naar de ware liefde. En als we die gevonden hebben, proberen we dat gevoel zo stevig mogelijk vast te houden. Althans, dat zou je denken. De realiteit is anders. Niet eerder telde Nederland zo veel alleenstaanden. Sinds de jaren vijftig van de vorige eeuw nam het
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien