Anastasia de musical: nu tot € 25,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

Kippenvel: Netflix komt met allereerste Nederlandse horrorserie

De nieuwe psychologische horrorserie is vanaf 17 januari 2020 wereldwijd te zien op Netflix. Om je alvast op te warmen, deelt Netflix de eerste beelden.

De nieuwe serie van Netflix heet Ares. Het is een 8-delige psychologische horrorserie over beste vrienden Rosa en Jacob die worden uitgenodigd door een geheim studentengenootschap in Amsterdam.

Advertentie

Verschrikkelijke prijs
Het tweetal geeft zich over aan een wereld vol rijkdom en macht. Later blijkt dit geheime studentengenootschap gebouwd te zijn op demonische geheimen uit het Nederlands verleden. Rosa en Jacob moeten een verschrikkelijke prijs betalen om lid te worden en bij de elite te horen.

Opgeofferd
Op Instagram deelt Netflix de allereerste beelden van spannende en doodenge serie. “Iemand zal opgeofferd worden”, schrijft de streamingdienst bij de trailer. Onder de video laten mensen weten erg benieuwd te zijn naar de eerste Nederlandse horrorserie. “Dit ziet er gaaf uit”, klinkt het.

Bekende namen
Ares
 wordt geregisseerd door Giancarlo Sanchez (Mocro Maffia) en Michiel ten Horn (Aanmodderfokker). De cast bestaat uit heel wat grote namen als Rifka Lodeizen, Jade Olieberg, Hans Kesting, Lisa Smit, Tobias Kersloot, Frieda Barnhard en Robin Boissevain. Overige rollen zijn voor: Roos Dickmann, Jip van den Dool, Steef de Bot, Janni Goslinga, Dennis Rudge, Jennifer Welts, Florence Vos Weeda en Minne Koole.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Facebook. Beeld: 

Maartje en de meisjes – deel 22: Jochem neemt niet op

maartje

Premium

Maartje en Jochem zoeken naar een nieuwe weg in hun relatie met elkaar en met anderen. Zal Maartje het contact met Judith nieuw leven inblazen?

De hele week draaien Jochem en ik de B.V. HET GEZIN op de automatische piloot. Het is gezellig, we koken gezond en zelfs met de was ben ik aardig bij. Voor vanavond heb ik als verrassing een oppas geregeld, en neem ik Jochem mee naar een chique-de-friemel restaurant.

Vrijdagmiddag is het altijd een zoete inval bij ons. Kinderen lopen in en uit en omdat Suus weet dat het mijn vrije dag is, waait zij ook vaak nog even aan. [premium

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien