Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Nicolettes dochter deelt uit volgens het traktatiebeleid van juf Ank

Lola, de dochter van Nicolette van Dam, mag vandaag alweer 6 kaarsjes uitblazen. Zoals dat hoort gaat dat gepaard met gezellig trakteren en toegezongen worden op school. 

Het meisje heeft lekkernijen meegenomen geheel volgens de strenge richtlijnen van juf Ank uit populaire serie ‘De Luizenmoeder’. Die zei in een aflevering het volgende: “Beste ouders van groep 3, ik zie 2 zakjes chips, 1 roze koek en 2 stroopwafels in de bak van het tien-uurtje liggen. Dat is niet echt volgens de richtlijn “Gezonde tien-uurtjes” zoals te vinden op de website van de school.”

Advertentie

Trakteren
Nou, Lola en Nicolette hoeven zich geen zorgen te maken dat ze juf Ank op hun dak krijgen. Kijk maar wat voor verantwoorde traktatie Lola heeft meegenomen. Gefeliciteerd Lola!

Nicolette en haar man Bas Smit hebben twee dochters: Lola-Lily en Kiki-Kate.

De leukste artikelen van Libelle ontvangen in je mailbox? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

 

 

Jan, Jaap en Robin van 3JS: “Genieten van het moment is noodzaak geworden”

3JS

De afgelopen maanden lag zo’n beetje alles stil, maar niet bij 3JS. Midden in coronatijd bracht de Volendamse band een gloednieuw album uit. Opgenomen met een kersvers derde bandlid, Robin – uiteraard ook een Volendammer – wiens tweede naam gelukkig wél met een J begint.

Een voor een melden de leden van 3JS zich bij het kantoor van hun management, boven een kapsalon in een Volendamse winkelstraat, het dorp waar de drie heren wonen. Hier hebben we afgesproken voor het interview waarna we naar Marken gaan voor de fotoshoot. Aan de muren hangen gouden en platina platen

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien