Anastasia nu met € 10,- voordeel naar de voorpremières!

Zoek binnen:

Nieuw: smeerbare whisky voor op je boterham

Elke dag ontbijten met een boterham met kaas of worst is natuurlijk maar saai… Daarom heeft het Engelse bedrijf Firebox een smeerbare whisky bedacht. Zo kun je de dag starten met een boterhammetje whisky! 

De smeerbare whisky is gemaakt van een marmelade van sinaasappels en single malt whisky.

Advertentie

Alcoholvrij
Volgens het Engelse bedrijf is het smeerbare goedje dé ideale start voor mensen die wel houden van de typerende rokerige turfachtige whiskysmaak, maar die een glaasje ’s ochtends te ver vinden gaan. De whiskyspread is alcoholvrij, omdat de alcohol tijdens het maakproces al is vervlogen. Je kunt dus onbezorgd genieten van deze nieuwe marmelade.

Geroosterd brood
Makers noemen dit ook wel ‘het perfecte cadeau voor de whisky-liefhebber die alles al heeft’. De smeerbare versie is net zo warm en donker als echte whisky en smaakt het beste op luchtig brood. Wil je helemaal genieten, dan kun je het brood nog even roosteren, zodat de whiskyspread een beetje smelt.

Cocktails
Als whisky op de vroege ochtend jou toch echt een stapje te ver gaat, kun je de smeerbare whisky ook goed gebruiken om cocktails mee te maken. Op dit moment is het potje weliswaar uitverkocht, maar vanaf half september zal The Spreadable Whisky weer via de site van Firebox online te bestellen zijn voor 11,19 euro.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

A new copper beauty with a dapper navy label has entered the @wearefirebox fold 🍊👌 #spreadablewhisky #propermarmaladecompany #firebox

Een bericht gedeeld door The Proper Marmalade Company (@propermarmaladecompany) op

BEKIJK OOK: Dit is het geheim om brood langer vers te houden:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: HLN.be. Beeld: iStock

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien