Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Kittens met krullen zijn populair: foto's worden duizenden keren gedeeld

Kittens zijn altijd schattig en zodra je bij een nestje gaat kijken, dan ben je verkocht. Maar kittens met krullen? Die kenden we nog niet.

En o, wat zijn die ook lief.

Advertentie

Lieverds
De zogeheten Selkirk Rex heeft een kort- of langharige vacht met krullen. De krullen zijn het duidelijkst ter hoogte van de hals en de staart en ze bedekken het hele lichaam. Ze komen uit de Verenigde Staten en ze worden door hun uiterlijk ook wel ‘schaapjeskatten’ genoemd. Maar ook het innerlijk is een reden om zo’n kitten in huis te nemen. Het zijn katten met een zacht karakter die speels zijn en goed met kinderen overweg kunnen. Ze zijn ontzettend vriendelijk en leven zonder problemen samen met andere katten of honden.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Royal Canin. Beeld: Facebook

Zo zorg je ervoor dat je relatie standhoudt en samen oud wordt

relatie

Premium

Het aantal alleenstaanden en echtscheidingen is nog nooit zo hoog geweest. Hoe komt het toch dat de zoektocht naar De Ware zo moeilijk is geworden? En: wat kunnen we zelf eraan doen om goed samen oud te worden?

We zijn, uitzonderingen daargelaten, allemaal op zoek naar de ware liefde. En als we die gevonden hebben, proberen we dat gevoel zo stevig mogelijk vast te houden. Althans, dat zou je denken. De realiteit is anders. Niet eerder telde Nederland zo veel alleenstaanden. Sinds de jaren vijftig van de vorige eeuw nam het
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien