Ontdek Drenthe! Boek nu met 40% korting>

Zoek binnen:

Waarom we elkaar dit jaar allemaal niks geven als kerstcadeau

Vraag eens aan mensen: ‘Wat wil jij als kerstcadeau?’. Dan is de kans vrij groot dat de ander antwoordt met: ‘Ik hoef niks’. 

Laten we elkaar dat dit jaar eens écht geven. Niks, dus.

Advertentie

Goede daden
Greenpeace besloot een actie te starten en lanceert het ultieme cadeau voor alle Nederlanders die ‘alles’ al hebben. Wat het is? NIKS. Ofwel: een leeg doosje. Dat is natuurlijk een beetje een grapje. Het is een symbolisch cadeau waarvan de opbrengst naar Greenpeace gaat. Dankzij de eenmalige donatie die je met NIKS doet, worden er bijvoorbeeld geen bomen meer gekapt in de Amazone, komt er niets van vervuiling nog in de oceanen terecht en wordt er niets meer uit de bodem van de Noordpool geboord.

Goed om te weten: het presentje past ook door de brievenbus. Tja, dat willen we allemaal wel als cadeautje, toch? Vanaf 1 november is het grappige én sociale cadeau te krijgen via deze link.

Iedere dag (gratis!) de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Greenpeace. Beeld: iStock

Hans bekent: hij heeft een obsessie voor de kleding van nieuwslezeressen

Hans-libelle

Hans Verstraaten is journalist en schrijft elke week over de kleine én grote dingen in het leven. Deze week: de kleding van nieuwslezeressen. 

Ik zal je een geheim vertellen, in de hoop en verwachting dat het onder ons blijft, want ik schaam me er wel een beetje voor. Afgesproken? Ik kijk dus praktisch elke avond naar het NOS Journaal. Inderdaad, niks om je voor te schamen. Maar daarbij ontgaat me vaak het nieuws omdat – ik schaam me nu eigenlijk best diep – ik altijd geheel en al gefocust ben op de kleding van de nieuwslezeressen.

Gisteravond: nieuwslezeres Am

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien