Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Waarom we elkaar dit jaar allemaal niks geven als kerstcadeau

Vraag eens aan mensen: ‘Wat wil jij als kerstcadeau?’. Dan is de kans vrij groot dat de ander antwoordt met: ‘Ik hoef niks’. 

Laten we elkaar dat dit jaar eens écht geven. Niks, dus.

Advertentie

Goede daden
Greenpeace besloot een actie te starten en lanceert het ultieme cadeau voor alle Nederlanders die ‘alles’ al hebben. Wat het is? NIKS. Ofwel: een leeg doosje. Dat is natuurlijk een beetje een grapje. Het is een symbolisch cadeau waarvan de opbrengst naar Greenpeace gaat. Dankzij de eenmalige donatie die je met NIKS doet, worden er bijvoorbeeld geen bomen meer gekapt in de Amazone, komt er niets van vervuiling nog in de oceanen terecht en wordt er niets meer uit de bodem van de Noordpool geboord.

Goed om te weten: het presentje past ook door de brievenbus. Tja, dat willen we allemaal wel als cadeautje, toch? Vanaf 1 november is het grappige én sociale cadeau te krijgen via deze link.

Iedere dag (gratis!) de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Greenpeace. Beeld: iStock

Zo ziet deze week (18 t/m 24 februari) eruit volgens je numeroscoop

Numeroscoop

Premium

Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat? Bekijk dan elke week hier je numerologische weekvoorspelling.

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werkt met cycli van steeds 9 jaar en kan

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien