Cinderella Classic 4-seizoenen dekbed nu vanaf € 69,95!

Zoek binnen:

Nooit meer je sokken kwijt dankzij déze opvouwtruc

Ben jij zo’n type dat iedere dag verschillende sokken draagt? Niet omdat het de mode is, maar gewoon omdat je veel te lang op zoek bent naar de andere sok? Dit is de oplossing!

Bovendien bespaart deze handige truc ook nog eens ontzettend veel ruimte. Wat wil je nog meer?

Advertentie

Handige sokken-opvouwtruc
Ben jij ook iedere ochtend veel kostbare ochtendminuten kwijt met het zoeken naar twee dezelfde sokken? Dat is nu verleden tijd, want er bestaat een handig trucje om een paar sokken bij elkaar te houden en ruimte te besparen. En het is héél makkelijk:

Stap 1: Leg één sok verticaal en plat op tafel. Leg de andere sok daar horizontaal overheen. De sokken vormen zo als het goed is een kruis.

Stap 2: Vouw de boven- en onderkant van de onderste sok over de tweede sok.

Stap 3: Doe hetzelfde bij de andere sok, maar stop nu de onderkant in de bovenkant van de sok. Je maakt er een soort ingepak cadeautje van. Zo zorg je ervoor dat de sokken niet loslaten en je voordat ze in de la liggen, opnieuw kunt beginnen.

Zo zorg je voor veel meer ruimte dan dat je de sokken op elkaar legt en in elkaar vouwt. Probeer thuis maar eens. In de video hieronder leggen we nog een keer stap voor stap hoe het trucje werkt:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: PureWow. Beeld: iStock

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien