Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Nutella-fans opgelet: bij déze supermarkt verkopen ze potten van 3(!) kilo

Wij Nederlanders zijn natuurlijk grote fans van hagelslag op onze boterham, maar daarnaast is Nutella ook bij veel mensen favoriet. Niet alleen in ons land, maar wereldwijd staat er bij veel mensen een pot in het keukenkastje.

Voor etenswaren die we lekker vinden, geldt vaak; hoe meer, hoe beter. Nutella-fans zullen dan ook helemaal wild worden van dit nieuws: in Duitse supermarkten pakken ze het groots aan en zijn potten van 3 kilo te koop. Of nouja, potten. We kunnen het beter emmers noemen. Ter vergelijking: een ‘normale’ pot bevat zo’n 630 gram.

Advertentie

Speciale actie
De Edeka Raber supermarkt in het Duitse Neukirchen-Vluyn (op zo’n 30 kilometer van Venlo, we zeggen het maar even) is inmiddels de beroemdste supermarkt in deze streek. De supermarkteigenaar bestelde de grote potten voor een speciale actie en sindsdien loopt het storm. De eigenaar wil de emmers dan ook vast opnemen in zijn assortiment. Weekendje Duitsland dan maar?

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: AD.nl. Beeld: Facebook.

Zo zorg je ervoor dat je relatie standhoudt en samen oud wordt

relatie

Premium

Het aantal alleenstaanden en echtscheidingen is nog nooit zo hoog geweest. Hoe komt het toch dat de zoektocht naar De Ware zo moeilijk is geworden? En: wat kunnen we zelf eraan doen om goed samen oud te worden?

We zijn, uitzonderingen daargelaten, allemaal op zoek naar de ware liefde. En als we die gevonden hebben, proberen we dat gevoel zo stevig mogelijk vast te houden. Althans, dat zou je denken. De realiteit is anders. Niet eerder telde Nederland zo veel alleenstaanden. Sinds de jaren vijftig van de vorige eeuw nam het
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien