Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Nutella-fans opgelet: bij déze supermarkt verkopen ze potten van 3(!) kilo

Wij Nederlanders zijn natuurlijk grote fans van hagelslag op onze boterham, maar daarnaast is Nutella ook bij veel mensen favoriet. Niet alleen in ons land, maar wereldwijd staat er bij veel mensen een pot in het keukenkastje.

Voor etenswaren die we lekker vinden, geldt vaak; hoe meer, hoe beter. Nutella-fans zullen dan ook helemaal wild worden van dit nieuws: in Duitse supermarkten pakken ze het groots aan en zijn potten van 3 kilo te koop. Of nouja, potten. We kunnen het beter emmers noemen. Ter vergelijking: een ‘normale’ pot bevat zo’n 630 gram.

Advertentie

Speciale actie
De Edeka Raber supermarkt in het Duitse Neukirchen-Vluyn (op zo’n 30 kilometer van Venlo, we zeggen het maar even) is inmiddels de beroemdste supermarkt in deze streek. De supermarkteigenaar bestelde de grote potten voor een speciale actie en sindsdien loopt het storm. De eigenaar wil de emmers dan ook vast opnemen in zijn assortiment. Weekendje Duitsland dan maar?

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: AD.nl. Beeld: Facebook.

Zo ziet deze week (20 t/m 26 oktober) eruit volgens jouw numeroscoop

Numeroscoop

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat?

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werk

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien