Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Weersverwachting: oktober wordt een stuk warmer dan normaal

Al zin in de winter? Dan heb je nog wat geduld nodig. De komende weken wordt het niet koud. Dat blijkt uit de maandvoorspelling van Weerplaza.

Wel wordt er nat herfstweer voorspeld en zijn regenjassen en paraplu’s behoorlijk nodig de komende tijd. Er komen veel buien onze kant op.

Advertentie

Truien
Eén lichtpuntje als je niet van de kou houdt: oktober lijkt warmer te worden dan normaal is voor de tijd van het jaar. Dat komt doordat lagedrukgebieden relatief warme lucht uit de subtropen met zich meebrengen. Normaal is het in oktober gemiddeld 10,7 graden in Nederland. Het lijkt de komende weken zo rond de 5 graden warmer te zijn dan gemiddeld is voor deze herfstmaand, met temperaturen overdag van rond de 14-15 graden. Met verkleumde handen op de fiets zitten, gaat voorlopig niet gebeuren.

De warmste temperatuur ooit gemeten in oktober in ons land is 26,5 graden. In 2011 werd het op 1 oktober zo warm. Het lijkt er niet op dat we dat record dit jaar gaan breken, maar zacht wordt het wel. Dikke truien kunnen dus nog even lekker in de kast blijven.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Weerplaza. Beeld: iStock

Elsemarie (49): “Op deze manier heb ik nog nooit aandacht van een man gehad”

Elsemarie (49): “De keren in mijn leven dat ik verliefd was, heb ik veel en hartstochtelijk gevreeën. Met mijn man, met wie ik nu vijftien jaar getrouwd ben, doe ik dat nog steeds.

Verliefdheid en sex heb ik nooit los van elkaar kunnen zien. Tot een paar jaar geleden een nieuwe collega op de zaak kwam. Niet een heel opvallende man, maar hij had een uitstraling die mij aantrok. We raakten met elkaar in gesprek en het klikte meteen. Al gauw zaten we tijdens de lunchpauze aan hetzelfde tafeltje in de kantine en gingen we daarna nog even een eindje lopen.

Net zoals i

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien